Βράβευση εισαχθέντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος  Ευγενίδου, η τελετή βράβευσης των αριστούχων εισαχθέντων μαθητών των σχολείων του Παλαιού Φαλήρου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αυστηρή τήρηση των κανονισμών περί προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω Κορωνοϊού  και στους επιτυχόντες μαθητές απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μιχάλη Μιχαηλίδη οι σχετικοί έπαινοι καθώς και το λεύκωμα της Πόλης του Παλαιού Φαλήρου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο τέως Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και Βουλευτής του Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης ενώ εκτός από τα παιδιά και τους γονείς τους, παρέστησαν διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  συνεχάρη τα παιδιά  «για την επιτυχία τους, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά με τις πρωτόγνωρες δυσκολίες λόγω της επιδημίας του Κορωνοϊού»  ενώ αναφέρθηκε «στην σημαντική στήριξη και την υποστήριξη των γονέων και της εκπαιδευτικής κοινότητας, στον κόπο και την προσπάθεια των παιδιών». Επίσης, ευχήθηκε «καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία»  σε όλα τα παιδιά ενώ ευχαρίστησε «τις Σχολικές Επιτροπές, το Γραφείο Παιδείας του Δήμου αλλά και τις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση τους στην λύση σημαντικών προβλημάτων λειτουργίας των σχολείων, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις που επέτρεψαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, να πετύχουν τους στόχους τους».