Αθλητικοί Σύλλογοι

image_pdfimage_print

ΑΠΣ Νεύτων

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νεύτων Παλαιού Φαλήρου ιδρύθηκε το 2013 αναπτύσσοντας αθλητική,
κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα με σκοπό να μυήσει παιδιά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Τα προγράμματα γίνονται κάτω από την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών, καλλιτεχνών,
καταρτισμένων προπονητών, πρωταθλητών Ελλάδος, καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Στο άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον της σχολής, όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν: έναν υγιή νου, μέσα σ’ένα υγιές σώμα.

Η αθλητική δραστηριότητα του εκδηλώνεται στα αθλήματα Taekwondo W.T., Αθλητικός Χορός,
Ρυθμική Γυμναστική καθώς και τμήματα Αυτοάμυνας.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τρεις από τις πολυτιμότερες αξίες της ζωής σας…
Τα παιδιά σας, την παιδεία τους & την υγεία τους.

 

Διεύθυνση: Αγγελίδου 19 17561 Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942986264
Ιστόσελιδα: www.newton.edu.gr

 

Γ.Σ ΒΕΛΟΣ

Δείτε την ιστόσελίδα του συλλόγου εδώ…

Α.Σ. Πρωτέας TAEKWONDO

Α.Σ. Πρωτέας TAEKWONDO
Π. Φαλήρου Έτος Ίδρυσης : 2012
Διεύθυνση : Πρωτέως 4 & Μουσών Π. Φάληρο 17561
Τηλέφωνο : 6978626045
E-mail: asproteas@yahoo.gr
Facebook: Α.Σ. Πρωτέας Π. Φαλήρου Taekwondo

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιού Φαλήρου «ΠΡΩΤΕΑΣ» είναι ένα νέο Αθλητικό Σωματείο που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη και διάδοση του Ολυμπιακού Αθλήματος Taekwondo. Διδάσκονται όλες οι πτυχές του W.T.F. (World Taekwondo Federation) , αγωνιστικό (kyorugi), παραδοσιακό (poomsae) και θραύσεις ξύλων (kyupka). Ο Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ και ενεργό μέλος της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-Μπόξινγκ). Συνεργάζεται με Πανεπιστήμιο της Κορέας για την διεξαγωγή των εξετάσεων και απονομή διεθνών διπλωμάτων. Δραστηριότητες : • Συμμετοχή σε αγώνες, διασυλλογικά πρωταθλήματα και προπονητικές ημερίδες. • Σεμινάρια με Κορεάτες αθλητές και summer camp στην Κορέα. • Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και επιδείξεις. Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 10:00-12:30. Καθημερινές προπονήσεις για όλες τις ηλικίες. Ειδικό τμήμα για παιδιά 3-5 ετών. Προπονήτρια – Υπεύθυνη επικοινωνίας : Κοντοκώστα Σταματία. (Πτυχιούχος Εθν. Καποδιστριακού Παν. Αθηνών. Τμήμα Επιστ. Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Ειδικότητα Taekwondo. Κάτοχος 3ου Dan KUKKIWON)

Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»

Ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» είναι ένα νέο Αθλητικό Σωματείο που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη, στη πόλη του Παλαιού Φαλήρου, των αθλημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής για κορίτσια ηλικίας 5 έως 12 ετών και της Αεροβικής Γυμναστικής, για κορίτσια 13-15 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Διεύθυνση: Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου – Γραφείο 1 Μαρίνα Φλοίσβου, 17561 Π.Φάληρο
Τηλ./Fax: 210 9816708
Ε-mail: gopfarmonia@gmail.com 

Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ)

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (Α.0.Π.Φ)έχει 1.200 αθλητές και στεγάζεται στο Δ.Α.Κ.(βλ .προηγούμενες ενότητες)και περιλαμβάνει τμήματα:
1.Κολύμβησης (κολυμβητήριο στη Μαρίνα Φλοίσβου )με μακρά παράδοση πρωταθλητισμού.
2.Υδατοσφαίρισης ανδρών – η ομάδα υπήρξε πρωταθλήτρια στην κατηγορία Α1 Εθνικής επί σειρά ετών.
3.Καλαθοσφαίρισης ανδρών και γυναικών -το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης αγωνίστηκε το 1996 για το ευρωπαικό κύπελλο Ρονκέτι μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών , όπου συνεχίζει να βρίσκεται και σήμερα. Ο Θανάσης Καμαριώτης του Α.Ο.Π.Φ ήταν μέλος της «χρυσής»εθνικής ομάδας των Εφήβων καλαθοσφαίρισης που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αθήνα το 1995.Η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ έφτασε στην περίοδο 1997-98 στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας .Η σχολή καλαθοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 7-14 ετών (juniors Basketball School)υπό την αιγίδα του Α.Ο.Π.Φ έχει περισσότερους από 300 μαθητές .
4.Πετοσφαίρισης γυναικών , ο Α.Ο.Π.Φ διαθέτει και γυναικεία ομάδα βόλει που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ .
5.Τένις αγωνιστικό -Tennis Club .Ο Α.Ο.Π.Φ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τένις , με γήπεδα και αντίστοιχη σχολή .

Κεντρικά Γραφεία

Διεύθυνση: Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου – Μαρίνα Φλοίσβου
Τηλ./Fax: 210 9817330
Ε-mail: info@aopf.gr
Ιστοσελίδα: www.aopf.gr/

Ο Ναυτικός Όμιλος Π.Φαλήρου(Ν.Ο.Π.Φ)

 • Ο Ναυτικός Όμιλος Π.Φαλήρου (Ν.Ο.Π.Φ)εγκατεστημένος σε κλειστό λιμενίσκο της περιοχής διαθέτει πάνω από σαράντα ιστιοπλοικά σκάφη διεθνών προδιαγραφών. Ο Ν.Ο.Π.Φ έχει σημειώσει πάρα πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Πρόεδρος του Ν.Ο.Π.Φ από το 1980 και μέχρι σήμερα είναι ο κ.Ν.Σαρικαβάζης , η ψυχής του ομίλου αλλά και ένα μεγάλο κεφάλαιο για το Παλαιό Φάληρο.
 • Ο κ.Σαρικαβάζης ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον αθλητισμό το 1938 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών ως δρομέας μικρών αποστάσεων .Έγινε μέλος της εθνικής ομάδος αλλά από το 1947 και μετά τον κέρδισε η θάλασσα .Διατέλεσε αρχηγός της εθνικής ιστιοπλοικής ομάδας σε τρεις Ολυμπιάδες (1972,1992,1996) , και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 χρημάτισε πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Επιτροπής (1992-96).

Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δάφνη Π.Φαλήρου

Ετος Ιδρυσης: 1946
Εν Ενεργεία αθλητές: 160
Διεύθυνση Γραφείων: Γήπεδο Κ.Ε.Α., Παλαιό Φάληρο 17563
Τηλέφωνα: (01) 9427533

Πρόεδρος: Κανδρής Ιωάννης

 • Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1946 και ξεκίνησε από τη Δ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Μέσα σε τέσσερα (4) χρόνια ανέβηκε στη Γ’, Β2 και Β1 Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στα επόμενα χρόνια μέχρι το 1967, ανέβηκε στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία. 
 •  Τότε έγινε συγχώνευση με τον «Σαρωνικό» και «Τρίτωνα Παλαιού Φαλήρου», εξαιτίας της χούντας. Με το Καταστατικό της Δάφνης δημιουργήθηκε ο «Π.Α.Σ. Παλαιού Φαλήρου», όπου αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία Αθήνας.
 • Το 1971 με προσωπικές ενέργειες παραγόντων (Χατζημωράκης ‘Αγγελος, Κολοκυθάς Χαράλαμπος, Φύτρος Μάκης) δημιουργήθηκε ο ποδοσφαιρικός όμιλος με την επωνυμία «Δάφνη Εκάλης» και στην συνέχεια -μετά από 2 χρόνια- μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο με την σημερινή του ονομασία

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΦΝΗΣ Π ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α. Ο. Δάφνης Π. Φαλήρου ιδρύθηκε το 1946. Το 1968 πραγματοποίησε την πρώτη της άνοδο στην Β’ Αθηνών.
Στα χρόνια της δικτατορίας εμφανίζεται σαν συνένωση των σωματείων «Τρίτωνας Π. Φαλήρου» & «Σαρωνικός Π. Φαλήρου», τα οποία παίζουν στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών με το καταστατικό της Δάφνης Π. Φαλήρου και με το όνομα «ΠΑΣ Π. Φαλήρου».
Το 1972 με καταστατικό καινούργιο ιδρύθηκε ο Α. Ο. Δάφνης Π. Φαλήρου και Αγίας Βαρβάρας.
Πρώτη σημαντική χρονική περίοδος της ομάδας είναι η 2ετία 1983-1985 όπου κατάφερε να ανέβει 2 κατηγορίες σερί και να παίζει στην Α’ Αθηνών.
Τα επόμενα, όμως, χρόνια η ομάδα υποβιβάζεται στην Γ’ κατηγορία Αθηνών, μέχρι το 1996 όπου ανεβαίνει στην Β’ Αθηνών.
Δεύτερη σημαντική χρονική περίοδος στην ιστορία της, αποτελεί η πρόσφατη 2ετία 2005-2007 όπου η ομάδα πάλι ανεβαίνει 2 κατηγορίες σερί και παίζει στην Α’ Αθηνών μέχρι και σήμερα.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Στον Α. Ο. Δάφνη Π. Φαλήρου λειτουργούν τμήματα υποδομής για παιδιά από 5-16 ετών.
Τα παιδιά της Ακαδημίας χωρίζονται σε τμήματα με βάση την ηλικία τους και προπονούνται από προπονητές-γυμναστές με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
Τα τμήματα αυτά συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΣΠ Αθηνών, σε τοπικά τουρνουά αλλά και σε τουρνουά άλλων νομών.
Μέσα από την συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες μίας ομάδας αναπτύσσεται η ευγενής άμυλα, ο συναγωνισμός και όχι ο ανταγωνισμός, αλλά και η κοινωνικότητα τους.
Συνολικά η Ακαδημία προσφέρει:
o Ιατρική παρακολούθηση (σε συνεργασία με το νοσοκομείο Metropolitan)
o Διαιτολογική υποστήριξη
o Αίθουσα γυμναστικής
o Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις
o Συμμετοχή σε τουρνουά
o Προπονητικό υλικό
o Δωρεάν μετακινήσεις με πούλμαν στους εκτός έδρας αγώνες

Δραστηριότητες της Ακαδημίας

 • Συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών, «Θουκιδίδειο» τουρνουά, τουρνουά «Μπουρλής»
 • Διοργάνωση του 2ου τουρνουά «Χ. Τσούκας»
 • Συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά Thalasso στην Κρήτη
 • Διεξαγωγή φιλικών αγώνων με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Η πορεία των τμημάτων της Ακαδημίας το 2006-2007
Έφηβοι: Κατάκτηση πρωταθλήματος ΕΠΣ Αθηνών
Παίδες: 2η θέση στο τουρνουά «Μπουρλής»
Προπαίδες: 4η θέση στο «Θουκιδίδειο» τουρνουά & 4η θέση στο διεθνές τουρνουά Thalasso στην Κρήτη
Ακαδημία: 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, 2η θέση στο διεθνές τουρνουά Thalasso στην Κρήτη & 2η θέση στο τουρνουά «Χ. Τσούκας».
Junior: 2η θέση στο τουρνουά «Χ. Τσούκας».

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της Ακαδημίας στο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος-Δημοτικό Γήπεδο Π. Φαλήρου» κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή 17:00-20:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλέφωνα: 210-9427533

Α.Σ. ΠΕΡΑ

Έτος Ίδρυσης: Αθήνα (1973) – Κωνσταντινούπολη (1923)
Εν Ενεργεία αθλητές: 1000+
Διεύθυνση Γραφείων: Ποσειδώνος 40, Παλαιό Φάληρο, 17561
Τηλέφωνα: 210.9848435 / 210.9932702  –  Φαξ: 210.9848435
e-mail : info@as-pera.gr
site: www.as-pera.gr
facebook: Αθλητικός Σύλλογος Πέρα

 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ ιδρύθηκε το 1923 στην Κωνσταντινούπολη, όπου ως ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ομογένειας, ανάπτυξε υποδειγματική αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα.  Κατά τη μακρόχρονη αθλητική του παρουσία στην Τουρκία, οι ομάδες του κατέκτησαν πολλά πρωταθλήματα, ενώ οι αθλητές του αναδείχθηκαν πρωταθλητές και κατέρριψαν ρεκόρ.  Επίσης, ήταν σημαντική η προσφορά του στο θέατρο, τα γράμματα, τη μουσική και γενικά στην κοινωνική ζωή της Πόλης.  Αργότερα, με τη σταδιακή διαρροή του Ελληνικού στοιχείου από την Πόλη, επανιδρύθηκε το 1973 στην Αθήνα από Κωνσταντινουπολίτες, που εγκαταστάθηκαν εδώ.

 

Στα τμήματα υποδομής των αθλημάτων του (Πινγκ Πονγκ, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Τένις, Σκάκι) αθλούνται με πρότυπα προπονητικά προγράμματα και υπό την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών, πάνω από 1000 παιδιά

 

Πινγκ πονγκ Α1 Εθνική κατηγορία

 • 18 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών με 2 φορές εντυπωσιακό σερί 5 συνεχόμενων πρωταθλημάτων και αήττητο
 • 8 κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας για τους άνδρες
 • 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
 • 6 κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας για τις γυναίκες
 • 2 φορές κατάκτηση όλων των τίτλων σε άνδρες και γυναίκες (πρωτάθλημα Α1, Κύπελλο Ελλάδας και Κύπελλο Αττικής)
 • Συμμετοχή των αθλητών μας στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας
 • Συμμετοχή των ομάδων μας σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
 • Ο πρώτος ελληνικός Σύλλογος που έφτασε στην τετράδα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης
 • Συμμετοχή στο Κύπελλο Ευρωπαϊκών Πόλεων στη Δ. Γερμανία όπου αντιπροσώπευσε την πόλη μας
 • 2η θέση η ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ στο Ομαδικό Νέων

 

Μπάσκετ Γ’ Εθνική Κατηγορία

Κολύμβηση Συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών και Open με διακρίσεις

Τένις Β’ Εθνική Κατηγορία στις γυναίκες

Βόλεϊ Β΄ΕΣΠΕΔΑ

Σκάκι Β’ Αττικής

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ στεγάζεται σε ιδιόκτητη έδρα (Ποσειδώνος 40, Π. Φάληρο) ενώ λειτουργεί διοικητικά, προπονητικά και αγωνιστικά στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο που είναι κι αυτό ιδιόκτητο κλειστό κλιματιζόμενο αθλητικό κέντρο και κοσμεί την ευρύτερη περιοχή.

 

 

 

 

 

Α.Ο Ταταύλα

Ετος Ιδρυσης: 1896
Εν Ενεργεία αθλητές: 467
Διεύθυνση Γραφείων: Ζέφυρου 1-3, Παλαιό Φάληρο, 17564
Τηλέφωνα: (01) 9402473
Φαξ: (01) 9408740

Πρόεδρος: Αράπογλου Δημήτριος

 • Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1896 στα Ταύταλα Κωνσταντινουπόλεως με το όνομα Ηρακλής, ενώ στην συνέχεια μετονομάστηκε Γυμναστικός Σύλλογος Ταυτάλα. Το 1906 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα, στεφανώθηκαν οι Ολυμπιονίκες στο πένταθλο και στην αναρρίχηση επί κάλω οι αθλητές Αλιμπραντής Γεώργιος και Αλιμπραντής Νικόλαος. Μέχρι το 1964, στην Τουρκία, κατείχε την πρώτη (1η) θέση ανάμεσα σε όλα τα σωματεία με τμήματα μπάσκετ, βόλλεϋ, ποδάσφαιρο, τέννις, πιγκ- πογκ, πάλη, ποδηλασία, ενόργανη γυμναστική κ.λ.π.
 • Το 1968 ιδρύεται και στην Αθήνα συνεχίζοντας έτσι την αθλητική δραστηριότητα στη Μητέρα Πατρίδα, συσπειρώνοντας γύρω του όλη την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης. Το τμήμα πιγκ- πογκ αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία με την ομάδα των ανδρών και γυναικών κατακτώντας στην πρώτη (1η) θέση και -επίσης- το τμήμα πιγκ- πογκ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο εξωτερικό. Το τμήμα βόλλεϋ με την ομάδα ανδρών αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
 • Επίσης, τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγωνίζονται στις Τοπικές Κατηγορίες. Το 1996 δημιουργήθηκε το τμήμα τέννις. Το σωματείο με τα πέντε (5) τμήματα που διαθέτει έχει συνολικά δεκαεννιά (19) ομάδες δίνοντας τη δυνατότητα της άθλησης σε αρκετούς αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και κατηγοριών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ

Ετος Ιδρυσης: 1972
Εν Ενεργεία αθλητές: 128
Διεύθυνση Γραφείων: Σωκράτους 55, Παλαιό Φάληρο 17341
Τηλέφωνα: (01) 3326475, 9416961, 9848234

Πρόεδρος: Λυκοτραφίτης Αθανάσιος

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1972 και το όνομά του το πήρε από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου Κοψαχείλα και η ονομασία αυτή προήλθε από τα χρόνια της τουρκοκρατίας και συγκεκριμένα: ο Κολοκοτρώνης είχε κάποιο κανόνι το οποίο χρησιμοποιούσε ενάντια στους Τούρκους. Αυτό, όμως, από την πολλή χρήση «άνοιξε» στα χείλη του και από τότε έλεγε: «Φέρ’ τε μου την Κοψαχείλα» και έτσι πήρε το όνομα η περιοχή και κατ’ επέκταση η ομάδα.

Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών

Ετος Ιδρυσης: 1933
Εν Ενεργεία αθλητές: 186
Διεύθυνση Γραφείων Γ’ Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα 10433
Τηλέφωνα: (01) 8228150
Φαξ: (01) 8218408

Πρόεδρος: Παπαδημητρίου Αντώνιος

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1933 από Ελληνες εξ Αιγύπτου. Είναι φιλανθρωπικό σωματείο με πολλές δραστηριότητες (πνευματική κίνηση, αθλητική κίνηση) και συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας (Ν.Ο.ΑΜ.)

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας είναι ένα ναυταθλητικό σωματείο με πλούσια ιστορίακαι μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την νεολαία. Ιδρύθηκε το 1975 με έδρα την παραλία Π. Φαλήρου (Τροκαντερό) και έχει ως στόχο τη δημιουργία και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος για την θάλασσα καθώς και την εξοικείωση με αυτή μέσω της διαδόσεως των εν γένει θαλάσσιων αθλημάτων, όπως η ιστιοπλοΐα, η τεχνική κολύμβηση, η κωπηλασία, η ερασιτεχνική αλιεία επιφανείας, καθώς και όλων των αθλημάτων υγρού στίβου.

 

Με ενεργή συμμετοχή σε περιφερειακούς, Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες ο όμιλος είναι υπερήφανος που έχει αθλητές και αθλήτριες με σημαντικές διακρίσεις. Ο Ν.Ο.ΑΜ. έχει εγγεγραμμένους περίπου 230 αθλητές οι οποίοι δραστηριοποιούνται ατομικά ή ομαδικά στο άθλημα, αριθμεί περί τα 500 μέλη ενώ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ελλιμενίζονται περισσότερα από 150 σκάφη.

 

Στον Ν.Ο.ΑΜ. λειτουργεί σχολή ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά, αγωνιστική σχολή ιστιοπλοΐας για εφήβους καθώς και σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας.

 

Διεύθυνση: Παραλιακή οδός Φλοίσβου (δίπλα στην τριήρη Ολυμπιάδα)

Τηλ επικοινωνίας210 98297156942 082 283

Ε-mailomilos@noam.gr

Facebook: @NOAMclub

Ιστοσελίδαwww.noam.gr

 

Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος Χειμερινών Κολυμβητών

Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος "Παλαιό Φάληρο"

 

Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο
Κ.Ε.Α. Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Γραμματεία: 210-9427740

Ακαδημίες: 6988374894, 6944180369

Τμήμα ενηλίκων: 6988374897, 6977964008

 

Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό (Σ.Α.Τ.)

Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό

Ιωνες Π. Φαλήρου

Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ίωνες Παλαιού Φαλήρου