Αθλητικοί Σύλλογοι

image_pdfimage_print

ΑΠΣ Νεύτων

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νεύτων Παλαιού Φαλήρου ιδρύθηκε το 2013 αναπτύσσοντας αθλητική,
κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα με σκοπό να μυήσει παιδιά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Τα προγράμματα γίνονται κάτω από την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών, καλλιτεχνών,
καταρτισμένων προπονητών, πρωταθλητών Ελλάδος, καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Στο άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον της σχολής, όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν: έναν υγιή νου, μέσα σ’ένα υγιές σώμα.

Η αθλητική δραστηριότητα του εκδηλώνεται στα αθλήματα Taekwondo W.T., Αθλητικός Χορός,
Ρυθμική Γυμναστική καθώς και τμήματα Αυτοάμυνας.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τρεις από τις πολυτιμότερες αξίες της ζωής σας…
Τα παιδιά σας, την παιδεία τους & την υγεία τους.

 

Διεύθυνση: Αγγελίδου 19 17561 Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942986264
Ιστόσελιδα: www.newton.edu.gr

 

Γ.Σ ΒΕΛΟΣ

Δείτε την ιστόσελίδα του συλλόγου εδώ…

Α.Σ. Πρωτέας TAEKWONDO

Α.Σ. Πρωτέας TAEKWONDO
Π. Φαλήρου Έτος Ίδρυσης : 2012
Διεύθυνση : Πρωτέως 4 & Μουσών Π. Φάληρο 17561
Τηλέφωνο : 6978626045
E-mail: asproteas@yahoo.gr
Facebook: Α.Σ. Πρωτέας Π. Φαλήρου Taekwondo

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαιού Φαλήρου «ΠΡΩΤΕΑΣ» είναι ένα νέο Αθλητικό Σωματείο που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη και διάδοση του Ολυμπιακού Αθλήματος Taekwondo. Διδάσκονται όλες οι πτυχές του W.T.F. (World Taekwondo Federation) , αγωνιστικό (kyorugi), παραδοσιακό (poomsae) και θραύσεις ξύλων (kyupka). Ο Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ και ενεργό μέλος της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-Μπόξινγκ). Συνεργάζεται με Πανεπιστήμιο της Κορέας για την διεξαγωγή των εξετάσεων και απονομή διεθνών διπλωμάτων. Δραστηριότητες : • Συμμετοχή σε αγώνες, διασυλλογικά πρωταθλήματα και προπονητικές ημερίδες. • Σεμινάρια με Κορεάτες αθλητές και summer camp στην Κορέα. • Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και επιδείξεις. Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 10:00-12:30. Καθημερινές προπονήσεις για όλες τις ηλικίες. Ειδικό τμήμα για παιδιά 3-5 ετών. Προπονήτρια – Υπεύθυνη επικοινωνίας : Κοντοκώστα Σταματία. (Πτυχιούχος Εθν. Καποδιστριακού Παν. Αθηνών. Τμήμα Επιστ. Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Ειδικότητα Taekwondo. Κάτοχος 3ου Dan KUKKIWON)

Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ»

Ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» είναι ένα νέο Αθλητικό Σωματείο που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη, στη πόλη του Παλαιού Φαλήρου, των αθλημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής για κορίτσια ηλικίας 5 έως 12 ετών και της Αεροβικής Γυμναστικής, για κορίτσια 13-15 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Διεύθυνση: Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου – Γραφείο 1 Μαρίνα Φλοίσβου, 17561 Π.Φάληρο
Τηλ./Fax: 210 9816708
Ε-mail: gopfarmonia@gmail.com 

Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ)

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (Α.0.Π.Φ)έχει 1.200 αθλητές και στεγάζεται στο Δ.Α.Κ.(βλ .προηγούμενες ενότητες)και περιλαμβάνει τμήματα:
1.Κολύμβησης (κολυμβητήριο στη Μαρίνα Φλοίσβου )με μακρά παράδοση πρωταθλητισμού.
2.Υδατοσφαίρισης ανδρών – η ομάδα υπήρξε πρωταθλήτρια στην κατηγορία Α1 Εθνικής επί σειρά ετών.
3.Καλαθοσφαίρισης ανδρών και γυναικών -το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης αγωνίστηκε το 1996 για το ευρωπαικό κύπελλο Ρονκέτι μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών , όπου συνεχίζει να βρίσκεται και σήμερα. Ο Θανάσης Καμαριώτης του Α.Ο.Π.Φ ήταν μέλος της “χρυσής”εθνικής ομάδας των Εφήβων καλαθοσφαίρισης που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αθήνα το 1995.Η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ έφτασε στην περίοδο 1997-98 στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας .Η σχολή καλαθοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 7-14 ετών (juniors Basketball School)υπό την αιγίδα του Α.Ο.Π.Φ έχει περισσότερους από 300 μαθητές .
4.Πετοσφαίρισης γυναικών , ο Α.Ο.Π.Φ διαθέτει και γυναικεία ομάδα βόλει που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ .
5.Τένις αγωνιστικό -Tennis Club .Ο Α.Ο.Π.Φ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τένις , με γήπεδα και αντίστοιχη σχολή .

Κεντρικά Γραφεία

Διεύθυνση: Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου – Μαρίνα Φλοίσβου
Τηλ./Fax: 210 9817330
Ε-mail: info@aopf.gr
Ιστοσελίδα: www.aopf.gr/

Ο Ναυτικός Όμιλος Π.Φαλήρου(Ν.Ο.Π.Φ)

 • Ο Ναυτικός Όμιλος Π.Φαλήρου (Ν.Ο.Π.Φ)εγκατεστημένος σε κλειστό λιμενίσκο της περιοχής διαθέτει πάνω από σαράντα ιστιοπλοικά σκάφη διεθνών προδιαγραφών. Ο Ν.Ο.Π.Φ έχει σημειώσει πάρα πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Πρόεδρος του Ν.Ο.Π.Φ από το 1980 και μέχρι σήμερα είναι ο κ.Ν.Σαρικαβάζης , η ψυχής του ομίλου αλλά και ένα μεγάλο κεφάλαιο για το Παλαιό Φάληρο.
 • Ο κ.Σαρικαβάζης ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον αθλητισμό το 1938 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών ως δρομέας μικρών αποστάσεων .Έγινε μέλος της εθνικής ομάδος αλλά από το 1947 και μετά τον κέρδισε η θάλασσα .Διατέλεσε αρχηγός της εθνικής ιστιοπλοικής ομάδας σε τρεις Ολυμπιάδες (1972,1992,1996) , και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 χρημάτισε πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Επιτροπής (1992-96).

Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Δάφνη Π.Φαλήρου

Ετος ‘Ιδρυσης: 1946
Διεύθυνση Γραφείων: Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Π. Φαλήρου“Σωτήρης Αγγελόπουλος”
T.K.: 17563
Τηλέφωνο: 2109427533
Email: dafnipfalirou@hotmail.gr
Ιστοσελίδα: http://www.dafnipfalirou.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/DafniPFalirou.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/dafnipfalirou/

Πρόεδρος: Αντώνιος Αλιμπέρτης

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΑΦΝΗΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Δάφνη Π. Φαλήρου ιδρύθηκε το 1946.
Το 1968 πραγματοποίησε την πρώτη της άνοδο στη Β’ Αθηνών.

Στα χρόνια της δικτατορίας εμφανίζεται σαν συνένωση των σωματείων “Τρίτωνας Π.Φ.” και “Σαρωνικός Π.Φ.”, τα οποία παίζουν στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών με το καταστατικό της Δάφνης Π.Φ. και με το όνομα «Π.Α.Σ. Π. Φαλήρου». Το 1971 με προσωπικές ενέργειες παραγόντων (‘Άγγελος Χατζημωράκης, Χαράλαμπος Κολοκυθάς, Μάκης Φύτρος) δημιουργήθηκε ο ποδοσφαιρικός όμιλος με την επωνυμία «Δάφνη Εκάλης» και μετά από 2 χρόνια μεταφέρθηκε στο Παλαιό Φάληρο με την σημερινή του ονομασία.

Το 1972 με καινούριο καταστατικό, ιδρύθηκε ο Α.Ο. Δάφνη Π.Φαλήρου και Αγίας Βαρβάρας. Πρώτη σημαντική χρονική περίοδος της ομάδας είναι η 2ετία 1983-1985, οπότε κατάφερε να ανέβει διαδοχικά 2 κατηγορίες και να παίζει στην Α’ Αθηνών. Τα επόμενα χρόνια υποβιβάζεται στη Γ’ κατηγορία Αθηνών, μέχρι το 1996, οπότε επιστρέφει στη Β’ Αθηνών. Δεύτερη σημαντική χρονική περίοδος στην ιστορία της αποτελεί η διετία 2005-2007, κατά την οποία η ομάδα πάλι ανεβαίνει διαδοχικά 2 κατηγορίες και παίζει στην Α’ Αθηνών. Στην Α’ κατηγορία παραμένει μέχρι το 2013. Στη συνέχεια υποβιβάζεται στη Β’ Αθηνών, όπου και παραμένει για 2 έτη, μέχρι τη νέα άνοδο τη σεζόν 2015-16 και για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Τη χρονιά 2017-18, η αντρική ομάδα του Συλλόγου, αγωνίστηκε στη Β’ Αθηνών και με 19 νίκες 6 ισοπαλίες και 5 ήττες ανέβηκε στην Α’ Αθηνών, όπου αγωνίζεται σήμερα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στον Α. Ο. Δάφνη Π. Φαλήρου λειτουργούν τμήματα υποδομής για παιδιά από 5-16 ετών. H Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Συλλόγου αριθμεί περισσότερα από 300 παιδιά, διακρίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχει τόσο για το ήθος όσο και για τις επιδόσεις της. Τα παιδιά της Ακαδημίας χωρίζονται σε τμήματα με βάση την ηλικία τους και προπονούνται αποκλειστικά από πιστοποιημένους προπονητές , κατόχους διπλώματος UEFA ή ΤΕΦΑΑ ειδικότητας ποδοσφαίρου. Τα τμήματα αυτά συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΣΠ Αθηνών, σε ιδιωτικά τουρνουά καθώς και σε άλλα τουρνουά, διεθνή και εγχώρια στις περιόδους των διακοπών.

Μέσα από την συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες μίας ομάδας αναπτύσσεται η ευγενής άμυλα, ο συναγωνισμός και όχι ο ανταγωνισμός, αλλά και η κοινωνικότητα τους.

Η Ακαδημία μας συνεργάζεται με ομάδα Διατροφολόγων, οι οποίες παρακολουθούν τα παιδιά σε προγραμματισμένες συναντήσεις μέσα στο έτος. Ακόμα υπάρχουν εξωτερικοί συνεργάτες που αναλαμβάνουν τα εργομετρικά των αθλητών μας, δύο συνεργαζόμενοι γιατροί καθώς και συνεργαζόμενο κέντρο Φυσικοθεραπείας. Τέλος, για την παροχή πρώτων βοηθειών ή οποιασδήποτε άλλης αναγκαίας φροντίδας, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων υπάρχει πάντα παρών και πιστοποιημένος διασώστης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ SOFTBALL

Ο σύλλογός μας λειτουργεί το τμήμα softball από το 2014. Έχει στην δύναμή του περίπου 30 αθλήτριες, σε δύο τμήματα, γυναικών και κορασίδων.

Το προπονητικό team αποτελούν οι Χαράλαμπος Τριγωνάκης και Ντενίζ Χωραφά, οι οποίοι είναι μέλη και της προπονητικής ομάδας, στις Εθνικές γυναικών και νέων γυναικών, με μεγάλη εμπειρία από διεθνείς διοργανώσεις (Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια τουρνουά).

Μέλη των Εθνικών ομάδων είναι επίσης και αρκετές αθλήτριες της Δάφνης, με μεγαλύτερες επιτυχίες την 3η θέση σε πανευρωπαϊκούς αγώνες U22, την 6η θέση σε πανευρωπαϊκούς γυναικών και την 1η θέση στο Βαλκανικό κύπελλο.

 

Α.Σ. ΠΕΡΑ

Έτος Ίδρυσης: Αθήνα (1973) – Κωνσταντινούπολη (1923)
Εν Ενεργεία αθλητές: 1000+
Διεύθυνση Γραφείων: Ποσειδώνος 40, Παλαιό Φάληρο, 17561
Τηλέφωνα: 210.9848435 / 210.9932702  –  Φαξ: 210.9848435
e-mail : info@as-pera.gr
site: www.as-pera.gr
facebook: Αθλητικός Σύλλογος Πέρα

 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ ιδρύθηκε το 1923 στην Κωνσταντινούπολη, όπου ως ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ομογένειας, ανάπτυξε υποδειγματική αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα.  Κατά τη μακρόχρονη αθλητική του παρουσία στην Τουρκία, οι ομάδες του κατέκτησαν πολλά πρωταθλήματα, ενώ οι αθλητές του αναδείχθηκαν πρωταθλητές και κατέρριψαν ρεκόρ.  Επίσης, ήταν σημαντική η προσφορά του στο θέατρο, τα γράμματα, τη μουσική και γενικά στην κοινωνική ζωή της Πόλης.  Αργότερα, με τη σταδιακή διαρροή του Ελληνικού στοιχείου από την Πόλη, επανιδρύθηκε το 1973 στην Αθήνα από Κωνσταντινουπολίτες, που εγκαταστάθηκαν εδώ.

 

Στα τμήματα υποδομής των αθλημάτων του (Πινγκ Πονγκ, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Τένις, Σκάκι) αθλούνται με πρότυπα προπονητικά προγράμματα και υπό την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών, πάνω από 1000 παιδιά

 

Πινγκ πονγκ Α1 Εθνική κατηγορία

 • 18 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών με 2 φορές εντυπωσιακό σερί 5 συνεχόμενων πρωταθλημάτων και αήττητο
 • 8 κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας για τους άνδρες
 • 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών
 • 6 κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας για τις γυναίκες
 • 2 φορές κατάκτηση όλων των τίτλων σε άνδρες και γυναίκες (πρωτάθλημα Α1, Κύπελλο Ελλάδας και Κύπελλο Αττικής)
 • Συμμετοχή των αθλητών μας στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας
 • Συμμετοχή των ομάδων μας σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
 • Ο πρώτος ελληνικός Σύλλογος που έφτασε στην τετράδα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης
 • Συμμετοχή στο Κύπελλο Ευρωπαϊκών Πόλεων στη Δ. Γερμανία όπου αντιπροσώπευσε την πόλη μας
 • 2η θέση η ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ στο Ομαδικό Νέων

 

Μπάσκετ Γ’ Εθνική Κατηγορία

Κολύμβηση Συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών και Open με διακρίσεις

Τένις Β’ Εθνική Κατηγορία στις γυναίκες

Βόλεϊ Β΄ΕΣΠΕΔΑ

Σκάκι Β’ Αττικής

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ στεγάζεται σε ιδιόκτητη έδρα (Ποσειδώνος 40, Π. Φάληρο) ενώ λειτουργεί διοικητικά, προπονητικά και αγωνιστικά στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο που είναι κι αυτό ιδιόκτητο κλειστό κλιματιζόμενο αθλητικό κέντρο και κοσμεί την ευρύτερη περιοχή.

 

 

 

 

 

Α.Ο Ταταύλα

Ετος Ιδρυσης: 1896
Εν Ενεργεία αθλητές: 467
Διεύθυνση Γραφείων: Ζέφυρου 1-3, Παλαιό Φάληρο, 17564
Τηλέφωνα: (01) 9402473
Φαξ: (01) 9408740

Πρόεδρος: Αράπογλου Δημήτριος

 • Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1896 στα Ταύταλα Κωνσταντινουπόλεως με το όνομα Ηρακλής, ενώ στην συνέχεια μετονομάστηκε Γυμναστικός Σύλλογος Ταυτάλα. Το 1906 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα, στεφανώθηκαν οι Ολυμπιονίκες στο πένταθλο και στην αναρρίχηση επί κάλω οι αθλητές Αλιμπραντής Γεώργιος και Αλιμπραντής Νικόλαος. Μέχρι το 1964, στην Τουρκία, κατείχε την πρώτη (1η) θέση ανάμεσα σε όλα τα σωματεία με τμήματα μπάσκετ, βόλλεϋ, ποδάσφαιρο, τέννις, πιγκ- πογκ, πάλη, ποδηλασία, ενόργανη γυμναστική κ.λ.π.
 • Το 1968 ιδρύεται και στην Αθήνα συνεχίζοντας έτσι την αθλητική δραστηριότητα στη Μητέρα Πατρίδα, συσπειρώνοντας γύρω του όλη την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης. Το τμήμα πιγκ- πογκ αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία με την ομάδα των ανδρών και γυναικών κατακτώντας στην πρώτη (1η) θέση και -επίσης- το τμήμα πιγκ- πογκ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο εξωτερικό. Το τμήμα βόλλεϋ με την ομάδα ανδρών αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
 • Επίσης, τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγωνίζονται στις Τοπικές Κατηγορίες. Το 1996 δημιουργήθηκε το τμήμα τέννις. Το σωματείο με τα πέντε (5) τμήματα που διαθέτει έχει συνολικά δεκαεννιά (19) ομάδες δίνοντας τη δυνατότητα της άθλησης σε αρκετούς αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και κατηγοριών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ

 

Έτος Ίδρυσης: 1972
Διεύθυνση Γραφείων: Σωκράτους 55 & Γορτυνίας , Παλαιό Φάληρο 17341
Τηλέφωνα: 6947368710 · 2109848234

Email: kopsafootballacademy@gmail.com
Ιστοσελίδαhttps://kopsachila.com/
Facebookhttps://m.facebook.com/kopsaxeila/
Instagramhttps://www.instagram.com/kopsachila/

Πρόεδρος: Μαρκατζίνος Βασίλειος

Ακαδημία ποδοσφαίρου

«Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι».

Ως σχολή ποδοσφαίρου, προτεραιότητές μας είναι:

 • Να εκπαιδεύσουμε τους αθλητές μας ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανότητας σ’ ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.
 • Να παρέχουμε ένα προπονητικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην εκάστοτε ηλικιακή κατηγορία που θα αποσκοπεί στη μακροχρόνια ανάπτυξη του παιδιού.
 • Να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να προσπαθούν όσο περισσότερο μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.
 • Να προσφέρουμε ένα συναγωνιστικό αλλά συνάμα και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι νεαροί αθλητές θα μπορούν να μαθαίνουν από τα λάθη τους χωρίς υπερβολική πίεση και άγχος.
 • Να προωθούμε τις αρχές της «ευγενούς άμιλλας» και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Βασιζόμενοι στις παραπάνω θέσεις έχουμε κατορθώσει τα τελευταία χρόνια:

 • Να έχουμε στο δυναμικό μας πάνω από τετρακόσιους αθλητές.
 • Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγχώρια τουρνουά, διεθνείς διακρίσεις αλλά συνάμα και συμμετοχή όλων των παιδιών σε αγωνιστική δραστηριότητα, ανεξαρτήτως δυναμικότητας.
 • Να συντελούμε ώστε οι αθλητές μας να έχουν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην εισαγωγή τους σε ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 • Το δυναμικό της ανδρικής μας ομάδας να αποτελείται σε ποσοστό άνω του 90% από αθλητές προερχόμενους από την ακαδημία μας
 1. Πάθος
 2. Ασφάλεια
 3. Προσφορά
 4. Εξέλιξη
 5. Ποιότητα
 6. Γνώση
 7. Σεβασμός
 8. Ειλικρίνεια
 9. Αξιοπιστία
 10. Συνέργεια
 11. Επιτυχία

ΟΡΑΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ

Η ομάδα της Κοψαχείλας δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων πριν από 48 χρόνια, οι οποίοι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι σήμερα αυτή η ομάδα θα έφτανε τόσο ψηλά με όραμα συνεπές και σταθερό. Ο όμιλος προσπαθεί καθημερινά να μεγαλώνει, να εξελίσσεται και να διατηρεί τις βασικές αρχές του, που είναι το ήθος, το αθλητικό πνεύμα και ο σεβασμός στις αξίες. Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών για το ποδόσφαιρο είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση, αφού οι μικροί αυτοί σήμερα αθλητές, είναι οι μελλοντικοί παίχτες της ομάδας μας. Το όραμα μας είναι να μεγαλώσουν τα τμήματα υποδομής ακόμα περισσότερο με παιδιά γεμάτα χαρά, την οποία θα βρίσκουν μέσα από την ατμόσφαιρά που εμείς θα έχουμε δημιουργήσει. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και φροντίζουμε να το υπενθυμίζουμε καθημερινά σε γονείς και παιδιά, γιατί μέσα από τον αθλητισμό δεν γινόμαστε απλά καλύτεροι αθλητές αλλά και καλύτεροι άνθρωποι.

Το σύνθημα του ομίλου μας είναι
«Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι».

 

Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών

Ετος Ιδρυσης: 1933
Εν Ενεργεία αθλητές: 186
Διεύθυνση Γραφείων Γ’ Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα 10433
Τηλέφωνα: (01) 8228150
Φαξ: (01) 8218408

Πρόεδρος: Παπαδημητρίου Αντώνιος

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ το 1933 από Ελληνες εξ Αιγύπτου. Είναι φιλανθρωπικό σωματείο με πολλές δραστηριότητες (πνευματική κίνηση, αθλητική κίνηση) και συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας (Ν.Ο.ΑΜ.)

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας είναι ένα ναυταθλητικό σωματείο με πλούσια ιστορίακαι μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την νεολαία. Ιδρύθηκε το 1975 με έδρα την παραλία Π. Φαλήρου (Τροκαντερό) και έχει ως στόχο τη δημιουργία και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος για την θάλασσα καθώς και την εξοικείωση με αυτή μέσω της διαδόσεως των εν γένει θαλάσσιων αθλημάτων, όπως η ιστιοπλοΐα, η τεχνική κολύμβηση, η κωπηλασία, η ερασιτεχνική αλιεία επιφανείας, καθώς και όλων των αθλημάτων υγρού στίβου.

 

Με ενεργή συμμετοχή σε περιφερειακούς, Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες ο όμιλος είναι υπερήφανος που έχει αθλητές και αθλήτριες με σημαντικές διακρίσεις. Ο Ν.Ο.ΑΜ. έχει εγγεγραμμένους περίπου 230 αθλητές οι οποίοι δραστηριοποιούνται ατομικά ή ομαδικά στο άθλημα, αριθμεί περί τα 500 μέλη ενώ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ελλιμενίζονται περισσότερα από 150 σκάφη.

 

Στον Ν.Ο.ΑΜ. λειτουργεί σχολή ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά, αγωνιστική σχολή ιστιοπλοΐας για εφήβους καθώς και σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας.

 

Διεύθυνση: Παραλιακή οδός Φλοίσβου (δίπλα στην τριήρη Ολυμπιάδα)

Τηλ επικοινωνίας210 98297156942 082 283

Ε-mailomilos@noam.gr

Facebook: @NOAMclub

Ιστοσελίδαwww.noam.gr

 

Γυμναστικός Αθλητικός Όμιλος Χειμερινών Κολυμβητών

Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος "Παλαιό Φάληρο"

 

Π.Α.Σ. Παλαιό Φάληρο
Κ.Ε.Α. Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Γραμματεία: 210-9427740

Ακαδημίες: 6988374894, 6944180369

Τμήμα ενηλίκων: 6988374897, 6977964008

 

Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό (Σ.Α.Τ.)

Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σύλλογος Αθλητών Τροκαντερό

Ιωνες Π. Φαλήρου

Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ίωνες Παλαιού Φαλήρου