Χαιρετισμός Δημάρχου

 

Φίλες και φίλοι,

Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Δημοτών, η αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος του Φαλήρου, η ανάδειξη του σημαντικού ρόλου της πόλης, το κτίσιμο μιας πιο αλληλέγγυας Δημοτικής Κοινωνικής Πολιτικής με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης παραμένουν οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Η επικοινωνία μας με τους πολίτες αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου κορυφαία προτεραιότητα και ανάγκη, καθώς κάθε πρωτοβουλία, κάθε δράση, κάθε παρέμβαση του Δήμου, υλοποιείται για τους πολίτες, με τους πολίτες ενεργούς και συμμέτοχους.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η «Πύλη Ηλεκτρονικής Κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση του Πολίτη» αποτελεί ένα έργο που η γέννηση και η δημιουργία της τοποθετείται στο 2008. Η μέχρι σήμερα χρήση της αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης της, για την αμφίδρομη επικοινωνία Δήμου – Δημότη και Πολίτη γενικότερα.

Η «Πύλη Ηλεκτρονικής Κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση του Πολίτη» είναι ένα έργο που υπογραμμίζει την πολιτική φιλοσοφία που διαπνέει τη δημοτική αρχή, που επιθυμεί την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη του Παλαιού Φαλήρου. Το νέο αυτό σύστημα φιλοδοξεί να συμβάλλει στη δραστική μείωση του χρόνου απασχόλησης και ανταπόκρισης σε αιτήματα και πληροφορίες των υπηρεσιών του Δήμου, γεγονός που θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και στην πιο άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών μας.

Οι δυνατότητες που παρέχει το Διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση, ανοίγουν, με τη φροντίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, μια νέα πύλη στην καθημερινή επικοινωνία με τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους της πόλης μας. Η παρουσία σας σε αυτό το δικτυακό τόπο τιμά την πόλη μας και το χρέος μας είναι να τιμήσουμε το ενδιαφέρον σας, προσπαθώντας να επικαιροποιούμε και να πολλαπλασιάζουμε τις διαθέσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες.

Άλλωστε η Δημοτική Πύλη του Παλαιού Φαλήρου δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει άμεση και έγκυρη πληροφόρηση – ενημέρωση στους δημότες και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Παράλληλα, η Πύλη προβάλλει σ’ όλον τον κόσμο το Παλαιό Φάληρο προσφέροντας πληροφορίες απαραίτητες στον κάθε επισκέπτη, ενισχύοντας την τουριστική και γενικότερα την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ !!!

Διονύσης Χατζηδάκης
Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου