Τον Πολιούχο Άγιο Αλέξανδρο γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια το Παλαιό Φάληρο

image_pdfimage_print

Την Εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου, Πολιούχου και Προστάτη της πόλης, τίμησε με κάθε μεγαλοπρέπεια το Παλαιό Φάληρο, παρουσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου,  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Ιεροσύνης, των Τοπικών Αρχών, Συλλόγων, Φορέων και εκατοντάδων πιστών.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες, την παραμονή της μεγάλης γιορτής στον ομώνυμο Ιερό Ναό, με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Ν. Σμύρνης κ. Συμεών μαζί με τους Μητροπολίτες Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο και τον Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο και σύσσωμου του Ιερού Κλήρου  του Ναού και των λοιπών Ενοριών της πόλης.

Ακολούθησε σε κατανυκτικό κλίμα η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αλεξάνδρου συνοδεία Αγήματος και της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού.

Τους εορτασμούς τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης και οι Βουλευτές Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης και Παύλος Χρηστίδης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους για υγεία, αγάπη και ευημερία.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                          Παλαιό Φάληρο,30/8/2023