Το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς

image_pdfimage_print

ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ  και ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Η Χριστουγεννιάτικη δράση αλληλεγγύης και προσφοράς του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

 ————————–

To άναμμα του ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου), όπως κάθε χρόνο, έχει γίνει θεσμός προσφοράς και αλληλεγγύης και  σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, αποτελεί και σημαντική δράση στήριξης του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου & Κοινωνικού μας Συσσιτίου ενώ στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, έχουν πολλαπλασιασθεί οι  ανάγκες στήριξης και προσφοράς προς τους αδύναμους και ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανάψει το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς,

την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00  

ενώ έως 20 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00-14:00 & 17:00-19:30

οι δημότες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις που θέλουν να βοηθήσουν, θα μπορούν να επισκέπτονται το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στολίζοντας το ταυτόχρονα, με την αγάπη τους και τις ευχές τους.

Οι εθελοντές μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας  για την προστασία όλων μας ενώ οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του covid-19, όπως αυτές καθορίζονται από τις υγειονομικές αρχές.