Την Πασχαλινή της γιορτή πραγματοποίησε η Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ»

image_pdfimage_print

Σε πασχαλινούς ρυθμούς η δραστήρια Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ», διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο επί της Λητούς, την παραδοσιακή πλέον διανομή των Πασχαλινών λαμπάδων και την όμορφη γιορτή με συγκέντρωση των μελών και των φίλων της Ένωσης, για το Πάσχα.

Παράλληλα στο χώρο λειτούργησε και bazaar με πασχαλινές λαμπάδες και όμορφες δημιουργίες για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου ενώ αντί της καθιερωμένης, εθελοντικής από τα μέλη και τους φίλους παροχής τροφίμων, υπήρξε ο «Κουμπαράς Αλληλεγγύης»,  τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εν όψει του Πάσχα για την οικονομική στήριξη οικογενειών με ανάγκη.

Τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης υποδέχθηκε η Πρόεδρος Βούλα Σπυριδωνίδου  και ο Γ. Γραμματέας Γιώργος Κυπαρισσούς  ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος εκφράσθηκε ιδιαίτερα θετικά για την δράση, το έργο και την προσφορά της Ένωσης στην τοπική κοινωνία.

Επίσης παρέστησαν Βουλευτές, Πολιτευτές, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                            Παλαιό Φάληρο, 5/4/2023