Θρίαμβος για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Π.Φ.

image_pdfimage_print

Με τo καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ξεκίνησε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Π.Φ.  η συμμετοχή της στην η τελική φάση Final Four της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, καθώς στον πρώτο και σημαντικό αγώνα, νίκησε την γυναικεία ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  με 3-0, σε αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ».

Η συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης αποτελεί το επιστέγασμα της αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας της στην κατηγορία και των πολλαπλών διακρίσεων στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου.

Γεγονότα που αποδεικνύουν την μεθοδική και ουσιαστική δουλειά των Ακαδημιών του Α.Ο.Π.Φ.

Με την συγκεκριμένη νίκη, η ομάδα αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των λοιπών συμμετεχόντων και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, παρακολούθησε τον κρίσιμο αγώνα και μετά την νίκη έδωσε συγχαρητήρια στα κορίτσια, στους προπονητές και στους ιθύνοντες του Συλλόγου ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                               Παλαιό Φάληρο, 3/4/2023