Θέση Εργασίας από ΑΛΜΑ: Οδηγός με δίπλωμα Δ’ κατηγορίας για πλήρη απασχόληση

image_pdfimage_print

Θέση Εργασίας από ΑΛΜΑ: Οδηγός με δίπλωμα Δ’ κατηγορίας για πλήρη απασχόληση.

 

Σύντομη Περιγραφή του Φορέα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο (Αρ. Απ. 4533/1996) που ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Ο Σύλλογος υλοποιεί εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία (νοητική υστέρηση, αυτισμό) με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Σύντομη Περιγραφή

Είναι υπεύθυνος για την ασφαλή μεταφορά των ωφελουμένων και τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Τυπικά Προσόντα

  • Δίπλωμα κατηγορίας Δ’
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση;

Αν ναι, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να μας την αποστείλετε μέσω email hr@alma-amea.gr με θέμα: Προκήρυξη για τη θέση οδηγού, επισυνάπτοντας τα παρακάτω:

  1. Βιογραφικό Σημείωμα (προαπαιτούμενο)
  2. Δίπλωμα οδήγησης Δ’ κατηγορίας (προαπαιτούμενο)
  3. Αποδεικτικό προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση (προαιρετικό)

Δήλωση Εμπιστευτικότητας

Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα. Τα βιογραφικά θα διατηρηθούν στο αρχείο μας για περίοδο ίση με τη διάρκεια της συνεργασίας σας με τον φορέα. Σε περίπτωση που η θέση δεν καλυφθεί, ο Φορέας δύναται να επικοινωνήσει εκ νέου με τους υποψήφιους.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                      Παλαιό Φάληρο, 4/12/2023