Συνάντηση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Δήμαρχο Παλαιό Φαλήρου

image_pdfimage_print

Τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, με τον οποίο είχε εκτενή συνομιλία.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, εστιάζοντας σε θέματα ανθρωπιστικού και εθελοντικού ενδιαφέροντος, κοινωνικής συνοχής, αλληλεγγύης και αλτρουισμού, στο πλαίσιο του καθημερινού αγώνα που δίνει ο Δήμος Παλαιού  Φαλήρου αλλά και ο Ε.Ε.Σ. για να ενισχύσουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ενημέρωσε εκτενώς τον Δήμαρχο για τις δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός, δίνοντας έμφαση σε αυτές που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως άστεγοι, ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, χρόνιοι πάσχοντες και άνεργοι.

Παράλληλα, σχεδιάστηκαν νέες κοινές δράσεις, στοχεύοντας σε μία πιο στενή συνεργασία προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της πόλης.

Σημειώνεται, ότι άμεση θα είναι η αποστολή τροφίμων μακράς διάρκειας, εκ μέρους του Ε.Ε.Σ, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαλήρου.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τονίζοντας την διαχρονικά τεράστια ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά του προς την Ελληνική κοινωνία.