Συγκινητική εκδήλωση στο 3ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αλλά και πολλοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί , παραβρέθηκαν  στην συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου, με αφορμή την λήξη του σχολικού έτους, όπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο καθηγητής του Σχολείου Κώστας Τζιγκουνάκης,  ο οποίος πλέον συνταξιοδοτείται.

Ο καθηγητής Κώστας Τζιγκουνάκης , τιμήθηκε για την πολυετή του προσφορά σε γενιές και γενιές μαθητών ενώ όλοι οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση,  αναφέρθηκαν στο ήθος του, την αξία του και την διδακτική και επιστημονική του προσφορά.

Παράλληλα, όλοι τόνισαν την αγάπη του για την ρομποτική, αγάπη που μετέδωσε και στους μαθητές του μέσω των πρωτοποριακών εφαρμογών που δημιούργησε μαζί τους και οι οποίες έχουν βραβευθεί και τιμηθεί σε πλήθος σχετικών διαγωνισμών και επιδείξεων, έχοντας συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην ενασχόληση και την εμβάθυνση των παιδιών στον συναρπαστικό κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τον κύριο Κώστα  Τζιγκουνάκη και τα παιδιά που συμμετέχουν στην ομάδα ρομποτικής του Σχολείου, ευχαρίστησε τον εκπαιδευτικό και αναφέρθηκε στην προσφορά και την αξία του.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν  η Διεύθυνση του Σχολείου, οι Σύλλογοι  Διδασκόντων  και  Γονέων &  Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου ενώ από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Αλέκος Πανταζής και Μιχάλης Μιχαηλίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος.