Το Σάββατο 17 Ιουνίου τo 9ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον Μπάτη  

image_pdfimage_print

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και εξαιτίας του τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα ανοικτά της Πελοποννήσου και του Εθνικού Πένθους, η προγραμματισμένη εκδήλωση της πρώτης ημέρας του Μουσικού Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Παρασκευή 16/6) δεν θα πραγματοποιηθεί και το πρόγραμμα της μεταφέρεται, θα ενσωματωθεί και θα παρουσιασθεί στην εκδήλωση του Σαββάτου 17 Ιουνίου, στον Μπάτη.

Γι΄ αυτό τον λόγο και προκειμένου οι μαθητές να παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους και τις δημιουργίες τους, σε μουσικές και χορευτικές δράσεις, η εκδήλωση του Σαββάτου 17 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 18.30.

Στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ θα συμμετέχουν με καλλιτεχνικά σχήματα μαθητές από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Φωστηρόπουλου και την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου, οι θεατές του Φεστιβάλ, καλούνται  να συνδράμουν σε εθελοντική κοινωνική δράση, με προσφορές τροφίμων προς τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο του Φεστιβάλ, στον Μπάτη, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η Μαρία Οικονομάκου ενώ η δράση υποστηρίζεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                      Παλαιό Φάληρο, 15/6/2023