Στη Κοινότητα Φαρκαδόνας χθες, η πρώτη αποστολή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας

image_pdfimage_print

Πραγματοποιήθηκε χθες νωρίς το πρωί,  με απόλυτη επιτυχία από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, η πρώτη αποστολή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας του Νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα προς τους κατοίκους της Κοινότητας Φαρκαδόνας ενώ θα πρέπει να τονισθεί ότι η αποστολή του Δήμου μας ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στην περιοχή.

Υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μιχαηλίδης, με την πολύτιμη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου και την συγκινητική προσφορά εθελοντών, ταξινόμησαν, συσκεύασαν, φόρτωσαν, μετέφεραν και παρέδωσαν δέματα με εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα, ρούχα και είδη υγιεινής τα οποία συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, από τις προσφορές των Φαληριωτών.

Οι προσφορές παραδόθηκαν στο ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, σε εκπροσώπους της τοπικής Δημοτικής Αρχής και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φαρκαδόνας Θάνο Κουτσίκο και η αποστολή περιελάβανε ένα φορτηγό με τρεις τόνους αγαθών και τροφίμων.

Άμεσα,  από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου θα ακολουθήσει ανάλογη αποστολή προς την Θεσσαλία, καθώς συνεχίζεται με επιτυχία η δράση συλλογής προσφορών από τους δημότες.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                          Παλαιό Φάληρο, 11/9/2023