Σάββατο 9/4: Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – Συγκεντρώνουμε Πασχαλινά δώρα για παιδιά

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μαζί με 50 Δήμους της Αττικής, συμμετέχοντας και στηρίζοντας την δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών  δώρων από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, για τα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη το χαμόγελο και τη χαρά, καλεί τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης, να συμμετάσχουν σε αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης.

Ας μπούμε όλοι φέτος στο «ρόλο μας», ας γίνουμε «νονοί», όπως αναφέρει και το σύνθημα της Πασχαλινής εκστρατείας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, προσφέροντας δώρα και ευτυχία στα παιδιά των οικογενειών που τα χρειάζονται.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, είσοδος από Αρτέμιδος) από τις 10.00΄ έως τις 14.00΄

Εθελοντές του Δήμου μας θα παραλαμβάνουν και θα συγκεντρώνουν τα δώρα όλων μας, με προορισμό τα σπίτια των οικογενειών συμπολιτών/συνανθρώπων μας, που δεν έχουν την ευχέρεια να τα αγοράσουν.

Ενδεικτικά μπορούν να προσφερθούν παιχνίδια, παιδικά βιβλία, λαμπάδες, παπούτσια και ότι άλλο μπορεί να περιέχει το πασχαλινό όνειρο κάθε παιδιού!

Τα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, σε αρκετά καλή κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Για περισσότερες πληροφορίες,  δείτε εδώ…

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 6/4/2022