Πασχαλινό Bazaar Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 6ου & 7ου Δημοτικών Σχολείων Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Με το σύνθημα «Δύο σχολεία ενώνονται και γίνονται μια αγκαλιά – να γίνουμε όλοι μια ασπίδα» οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή Πασχαλινό Bazaar στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Πλατεία από νωρίς, όπου τα παιδιά και οι γονείς συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί από τα μέλη των Συλλόγων με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα, ενώ μικροί και μεγάλοι, χάρηκαν και έπαιξαν συμμετέχοντας στις δράσεις, σε κλίμα χαράς.

Υπήρχαν πάγκοι με βιβλία, τσουρέκια, κουλουράκια, λαμπάδες και  χειροποίητες δημιουργίες μικρών και μεγάλων ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τα σχολεία, για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη καθώς και σε ιδρύματα του Παλαιού Φαλήρου.

Ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος συνεχάρη τα μέλη των Δ.Σ. για την προσπάθεια τους και ειδικά τους Νίκο Σταθούση & Ελένη Βέλλιου που οργάνωσαν και συντόνισαν την όλη προσπάθεια και την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Βουλευτής Β3 Χάρης Θεοχάρης

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                           Παλαιό Φάληρο, 10/4/2023