Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές στα μέλη των ΚΑΠΗ

image_pdfimage_print

Εν όψει των εορτών του Πάσχα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, προσφέρθηκαν πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Δήμου Παλαιού Φαλήρου και στους μοναχικούς ηλικιωμένους δημότες.

Στις όμορφες συναντήσεις που πραγματοποιηθήκαν, ο Δήμαρχος παρουσία των Αντιδημάρχων Γιάννη Αρκουμάνη και Αλέξανδρου Κορόμηλου καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου Χαράλαμπου Παπακωστόπουλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους των Κέντρων και με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, ανταλλάσσοντας ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ποικίλες υπηρεσίες που παρέχονται στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. με ειδική αναφορά, στην ιατρική υποστήριξη, στην δυνατότητα συνταγογράφησης, στις φυσιοθεραπευτικές συνεδρίες και στο πρόγραμμα εκδρομών, πρωτοβουλίες που αποσκοπούν αφενός στην κάλυψη βασικών αναγκών της καθημερινής ζωής των ηλικιωμένων αλλά και στην παροχή ποιοτικών προτάσεων χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                             Παλαιό Φάληρο, 14/4/2023