Παρουσίαση βιβλίου: Η “ΑΥΤΟΗΓΕΣΙΑ” της Μαρίας Γιαννιού

image_pdfimage_print

Το νέο της βιβλίο “ΑΥΤΟΗΓΕΣΙΑ – Eργαλεία για μία καλύτερη ζωή – ” παρουσίασε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, η συγγραφέας Μαρία Γιαννιού.

Τα όσα αναφέρει στο βιβλίο της η κα Γιαννιού, έχουν ως βασικό τους πυρήνα, τα “εργαλεία” που πρέπει να χρησιμοποιεί ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του και τα οποία έχουν σχέση με την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του εξέλιξη.

Για το βιβλίο μίλησαν, μέσα από προσωπικές τους εμπειρίες ως άνθρωποι με οικογένειες αλλά και ως εργαζόμενες μητέρες, η Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Άννα Καραμανλή και η γιατρός Πόπη Καλαϊτζή.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, που συντόνισε με εξαιρετική επιτυχία η  δημοτική σύμβουλος, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, Μαίρη Τρύφων, η οποία είναι Πρόεδρος του ΝΠΔΔ των  Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Παλαιού Φαλήρου, καθώς και των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Παλαιού Φαλήρου.

Την πολιτιστική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο τέως Δήμαρχος της πόλης και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης, ο π. βουλευτής Λέσβου, Γιάννης Γιανέλλης – Θεοδοσιάδης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                Παλαιό Φάληρο,1/3/2023