Πάνω από 200 κιλά πλαστικά καπάκια συγκεντρώθηκαν  για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

image_pdfimage_print

Στόχος επετεύχθη! Καθώς μόλις σε μία εβδομάδα , με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό τον συντονισμό του Προέδρου της και Δημοτικού Συμβούλου Χαράλαμπου Παπακωστόπουλου συγκέντρωσε λίγο παραπάνω από 200 κιλά πλαστικά καπάκια και τα δώρισε στην οικογένεια του μικρού Άγγελου από την Λήμνο, για την αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου.

Τα καπάκια ήδη ταξιδεύουν για το νησί προκειμένου να παραδοθούν στην οικογένεια του παιδιού και στην συνέχεια να διοχετευθούν σε εταιρεία ανακύκλωσης η οποία και θα πραγματοποιήσει την ανταλλαγή με το ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για τον μικρό Άγγελο.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της Φαληρικής Κοινωνίας στο κάλεσμα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς σύλλογοι σχολείων, εκπρόσωποι σωματείων, απλοί ιδιώτες και κυρίως πολλά παιδιά, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν καπάκια στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Την αποστολή συντόνισαν τα στελέχη του Τμήματος Καθαριότητας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                               Παλαιό Φάληρο,19/6/2023