14ος ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 ετών

image_pdfimage_print

O  Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 ετών του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά.

Με θέμα «Το τρέξιμο είναι παιχνίδι, είναι χαρά! Το τρέξιμο με την παρέα μας είναι μεγαλύτερη χαρά!», οι μικροί δημιουργοί καλούνται να σχεδιάσουν ή να ζωγραφίσουν εικόνες από το μάθημα της γυμναστικής ή από κάποιο δρομικό αγώνα που έχουν συμμετάσχει.

Η επιλογή των υλικών και της τεχνοτροπίας είναι ελεύθερη και τα έργα μπορούν να είναι ατομικά ή ομαδικά (άνω των πέντε παιδιών).

Όλα πρέπει να αποσταλούν έως τις 30 Μαρτίου στην Οργανωτική Επιτροπή του Ποσειδωνίου, η οποία θα αξιολογήσει τις δημιουργίες με τη συνδρομή ομάδας εικαστικών.

Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά ενώ όλα τα έργα θα εκτεθούν στη γραμματεία των αγώνων την περίοδο της λειτουργίας της.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την μεγάλη διοργάνωση , επισκεφθείτε τη σελίδα του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου  ΕΔΩ… και για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής μπορείτε να επικοινωνείτε στο :

painting@poseidon-athenshalfmarathon.com

Την οργάνωση και τον συντονισμό από πλευράς Δήμου Παλαιού Φαλήρου έχει το ΠΟ.Α. ΚΕ. και το Γραφείο Παιδείας Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                      Παλαιό Φάληρο, 10/3/2023