Παλαιό Φάληρο: Το «ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» έδωσε χαρά και αισιοδοξία

image_pdfimage_print

Παλαιό Φάληρο: Το «ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» έδωσε χαρά και αισιοδοξία

 ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μέσα σε κλίμα εγκάρδιο, με θερμά συναισθήματα αγάπης και φιλίας για την κοινή πορεία  και τις δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς που έχουν πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Φάληρο, αντάμωσαν χθες, στο καθιερωμένο πλέον τα τελευταία χρόνια «ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με τις οικογένειες των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών, τα παιδιά από τη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος» και τους Εθελοντές του Δήμου.

Η καθιερωμένη πλέον γιορτή που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο CΟRAL με την συμβολή και συνδρομή του Φαληριώτη επιχειρηματία Άρη Χατζόπουλου, ο οποίος με τους συνεργάτες του ετοίμασε μια λαμπρή εκδήλωση και ένα υψηλής ποιότητας γιορτινό γεύμα για τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ευχαρίστησε τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, για την αγάπη και τη διάδοση του μηνύματος της αλληλεγγύης, αλλά και την ευρύτερη στήριξη σε δράσεις της Δημοτικής Αρχής που προσφέρουν απλόχερα.

Ιδιαίτερα συναισθήματα δημιούργησε σε όλους, η παράδοση των δώρων της πρωτόπορας κοινωνικής δράσης ” Γίνε κι Εσύ το Ξωτικό”, στα παιδιά των οικογενειών των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών. Μιας δράσης που αγκαλιάσθηκε από την Φαληρική Κοινωνίας, προσφέροντας χαρά σε παιδιά και οικογένειες που το είχαν ανάγκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι καθ΄  όλη την διάρκεια των εορταστικών ημερών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μερίμνησε,  ώστε το εορταστικό τραπέζι των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών να εμπλουτισθεί με όλα τα απαραίτητα αγαθά, στέλνοντας ταυτόχρονα και το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσφοράς, που είναι συνδεδεμένο με τις Άγιες Ημέρες.

 

Η διανομή των «Πακέτων Αγάπης» στους άπορους συμπολίτες μας και οι παραλαβές των εορταστικών δεμάτων πραγματοποιήθηκαν από τις εγκαταστάσεις των Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ολοκληρώθηκαν με τις κατ’ οίκον διανομές για τους δικαιούχους που δεν είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν, δίνοντας χαρά, αγάπη και ελπίδα στα νοικοκυριά που το είχαν ανάγκη περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε «Κάθε ένας εθελοντής από εσάς, με τη δική του μέθοδο δράσης και την ξεχωριστή διάθεση προσφοράς που τον χαρακτηρίζει, αποτέλεσε ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνδετικό κρίκο στην αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλαμε και εφέτος για να φέρουμε εις πέρας τις υψηλές απαιτήσεις δράσεων σε όλα τα επίπεδα. Με αλληλεγγύη, αλτρουισμό, αμοιβαιότητα και ανιδιοτελή κίνητρα όλοι οι εθελοντές μας αποτελέσανε μία αλυσιδωτή προσφορά βοήθειας ανεκτίμητη. Έδωσαν με την προσφορά τους τον δικό τους υπέροχο τόνο». Παράλληλα ευχαρίστησε «όλους τους χορηγούς των Κοινωνικών Δομών, τους δημότες κάθε ηλικίας που προσέφεραν με όλη τους τη διάθεση τα αγαθά, καθώς και τους εργαζομένους για την συνεισφορά τους στην κοινή προσπάθεια».

Ο υπεύθυνος και συντονιστής των Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τους «εθελοντές και συνεργάτες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου που υποστηρίζουν με ζήλο και θέρμη το έργο της Δημοτικής Αρχής. Ένα έργο που απλώνεται σε όλες τις  κοινωνικές, φιλανθρωπικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου μας, αποδεικνύοντας ότι «ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και εμείς εδώ στο Παλαιό Φάληρο, το έχουμε αποδείξει. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα που έχουμε δημιουργήσει».

                               Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

                       Παλαιό Φάληρο, 5/1/2024