Παλαιό Φάληρο: Rapid test στη λαϊκή αγορά της οδού Χρονοπούλου

image_pdfimage_print

Στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν αναληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής και την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, με την πολύτιμη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και την στήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, διενεργήθηκαν σήμερα δωρεάν rapid test, για τους καταναλωτές αλλά και τους πωλητές, στη λαϊκή αγορά της οδού Χρονοπούλου, στην Αγία Βαρβάρα Παλαιού Φαλήρου.

Τα τεστ ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ενώ πραγματοποιήθηκαν περί τους 300 ελέγχους και το θετικό στοιχείο είναι ότι όλα  τα test ήταν αρνητικά.

Την  Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο για τις δράσεις που έχουν αναληφθεί από τον Δήμο σχετικά με το θέμα του Κορωνοϊού ενώ παραβρέθηκε και η Βουλευτής Νότιου Τομέα Άννα Καραμανλή, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη από την ανταπόκριση αλλά και την προσέλευση του κόσμου.

Οι δράσεις πρόληψης και προστασίας της Δημόσιας Υγείας συνεχίζονται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, την Μεγάλη Δευτέρα 26/4, όπου σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ., διοργανώνεται  ανάλογη δράση, από τις 10 π.μ. έως 3μ.μ., στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Φλοίσβου).

 

Παλαιό Φάληρο, 23/4/2021