Παλαιό Φάληρο: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από την Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ»

image_pdfimage_print

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό, αποτέλεσε το ετήσιο πανηγύρι της Ένωσης Κατοίκων Αμφιθέας  “ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ”, που διοργανώθηκε στην Πλατεία Ντάβαρη από το Δ.Σ. του Συλλόγου με την συνδρομή του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου.

Στην εκδήλωση τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Αλέξανδρος Κορόμηλος ενώ το παρών έδωσαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι παρακολούθησαν το ξεχωριστό και προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα ενώ απόλαυσαν τις χορευτικές ομάδες της Ένωσης  και του Συλλόγου Κρητών.

Με αφορμή το τέλος της χρονιάς, τα τμήματα παρουσίασαν μία σειρά από γνωστούς χορούς διαφόρων περιοχών της Ελλάδας.

Το κέφι άναψε για τα καλά και το κοινό συμμετείχε και αυτό με τη σειρά του, μετατρέποντας τον χώρο σε μία μεγάλη, ανοιχτή εκδήλωση που γέμισε με χορούς και γέλια από κοινό και συμμετέχοντες.

Το πανηγύρι της Ένωσης «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ» πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου και αποτελεί  ένα ξεχωριστό πολιτιστικό και ψυχαγωγικό αντάμωμα των κατοίκων της περιοχής.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                         Παλαιό Φάληρο, 7/7/2023