«Παλαιό Φάληρο, ένας βιβλιότοπος για τα παιδιά». Η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη καλεί όλα τα παιδιά του Δήμου σε μια όμορφη γιορτή για τα βιβλία.

image_pdfimage_print

Πολυχώρος Δημαρχείου,11.30- 14.00

Η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Παλαιού Φαλήρου καλεί όλα τα παιδιά του Δήμου σε μία όμορφη γιορτή για τα βιβλία και τους ανθρώπους τους.

“Τα παιδιά ρωτούν οι συγγραφείς απαντούν”

Τα παιδιά καλούν  αγαπημένες τους συγγραφείς να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους σχετικά με τα βιβλία.

Ιωάννα Μπαμπέτα , Οι συγγνώμες μιας μάγισσας , Εκδ. Μεταίχμιο

Σουζάνα Παπαφάγου, Ο Πολυπόδαρος Εκδ. Πατάκη

Παναγιώτα Τομοπούλου ,Το ταξιδιάρικο ξωτικό, Εκδ.Μεταίχμιο

“Όταν η μουσική συναντάει την ποίηση”

Οι μαθητές της χορωδίας της ΣΤ΄ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου υπό την καθοδήγηση της εκπ/κου μουσικής Φ. Ραφελέτου, τραγουδούν μελοποιημένη ποίηση.

Παιδική Παράσταση “Φτερά και Πούπουλα”

Μία κωμική διαδραστική παράσταση από την ομάδα Παραμυθοκαμώματα με αφήγηση και ζωντανή μουσική, με πρωταγωνιστές τα πουλιά.

Εργαστήρι Χειροτεχνίας “Είμαι ένα βιβλίο”

Φτιάχνουμε όλοι μαζί μεγάλα βιβλία ακορντεόν και τα εικονογραφούμε με θέμα το μήνυμα που έγραψε για την παγκόσμια ημέρα βιβλίου ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος.

Ανταλακτικό Bazzar:Φέρε ένα βιβλίο πάρε ένα βιβλίο

Παιδιά μην ξεχάσετε για να μπείτε αντί για εισιτήριο φέρτε ένα μεταχειρισμένο βιβλίο από την βιβλιοθήκη του σπιτιού σας και μπορείτε να πάρετε ένα άλλο, για να κάνουμε ανταλλαγή βιβλίων.

Συμμετέχουν παιδιά από τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς, 4ο Νηπ/γείο, 9ο Νηπ/γείο,  7ο Δημοτικό,  10ο Δημοτικό σχολείο  Π. Φαλήρου.

Συντονισμός εκδήλωσης Μαίρη Τρύφων, Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνη Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Πρόεδρος Δημοτικών παιδικών Σταθμών Π. Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                            Παλαιό Φάληρο, 24/3/2023