Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ετοίμασε και διένειμε πάνω από 1.200 Πασχαλινά “γεύματα αγάπης” στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών

image_pdfimage_print

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μερίμνησε, ώστε το εορταστικό τραπέζι των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών να εμπλουτισθεί με όλα τα απαραίτητα αγαθά, στέλνοντας ταυτόχρονα και το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσφοράς, που είναι συνδεδεμένο με τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Η διανομή των «Πακέτων Αγάπης» στους άπορους συμπολίτες μας, έγινε παρουσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας & Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη ενώ την παράδοση στους ωφελούμενους παρακολούθησε και ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης.

Τα πακέτα της προσφοράς περιλάμβαναν λάδι, κρασί, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια, ζυμαρικά, καθώς και λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά.

Οι παραλαβές πραγματοποιήθηκαν από τις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ολοκληρώθηκαν με τις κατ’ οίκον διανομές για τους δικαιούχους των ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας, που δεν είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν.

Συνολικά 1.200 πακέτα καθώς και γεύματα για τις τρεις ημέρες – Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα –  προσφέρθηκαν από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στους ωφελούμενους και τους αστέγους που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου, δίνοντας  χαρά, αγάπη και ελπίδα στα νοικοκυριά που το είχαν ανάγκη περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, απευθύνοντας τις ευχαριστίες του, στους εργαζόμενους των Κοινωνικών  Δομών του Δήμου Π. Φαλήρου, στις επιχειρήσεις της πόλης μας που υποστήριξαν την πρωτοβουλία αλλά και στους εθελοντές που βοήθησαν στην διανομή, τόνισε ότι «η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι το χαμόγελο των 1.200 και πλέον συμπολιτών μας, που και αυτές τις γιορτές καταφέραμε να έχουν όλα τα απαραίτητα στο πασχαλινό τραπέζι τους, στέλνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε κάθε νοικοκυριό της πόλης μας που το έχει ανάγκη».  

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                                     Παλαιό Φάληρο, 14/4/2023