Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου Γεράσιμου Ιατρού

image_pdfimage_print

Ενώπιον του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ορκίστηκε, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Γεράσιμος Ιατρού, επιλαχών του  συνδυασμού ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ, μετά την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Μενέλαου Κόκκαλη. 

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ευχήθηκε στον νέο Δημοτικό Σύμβουλο καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε και ζήτησε την συνεργασία του προς όφελος της πόλης και των δημοτών. Επίσης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην αυτοδιοικητική διαδρομή και προσφορά του Μενέλαου Κόκκαλη και σημείωσε χαρακτηριστικά “ότι κόσμησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Παλαιού Φαλήρου με την στάση του, τον συγκροτημένο λόγο του και την δημόσια εικόνα του¨.

Από την πλευρά του ο Γεράσιμος Ιατρού,  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και δήλωσε ότι με όλες του τις δυνάμεις θα προσφέρει για το καλό της πόλης, θέτοντας στην υπηρεσία του Δημοτικού Συμβουλίου την εμπειρία του καθώς τελεί Γραμματέας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                               Παλαιό Φάληρο, 13/10/2023