Ομάδες συμβουλευτικής ψυχολογίας από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και το Τμήμα Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, με χαρά ανακοινώνει ότι συνεχίζει για 15η χρονιά με επιτυχία, σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια Δημοτική Σύμβουλο & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων, κα Ζάγκα Μαρία, καθώς και την κα Μαρίνα Ζάγκα, ψυχοθεραπεύτρια, δωρεάν πρόγραμμα δύο ομάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών & Ανδρών για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και της εργασίας.

Στις ομάδες αυτές θα συζητήσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα ενθαρρύνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες βοηθούν στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, της θετικής συμβολής και σύνδεσης που σαν στόχο έχουν τη διατήρηση της ενθάρρυνσης σε όλες μας τις σχέσεις.

Οι ομάδες απευθύνονται σε όλες στις γυναίκες και άνδρες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελάτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία με την κα Ζάγκα Μαρία, Διπλωματούχο Συνθετικής και Συμβουλευτικής & European Certificate of Psychotherapy & Bachelor of Arts in Integrative Counseling από το Middlesex University London U.K. Οι ομάδες θα λειτουργούν στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιθέας (Ηχούς 26 & Ζησιμοπούλου) για μία φορά κάθε μήνα και κατά τις ώρες 19:00-21:00, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022.

Για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται σε χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζάγκα Μαρία           : 210 94 26 694 – 6957 087 951

Πολιτιστικό Κέντρο: 210 94 14 590

                                                                              

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 26/9/2022