Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο συνέδριο με θέμα: «ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

image_pdfimage_print

ΟΙ Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Παλαιού Φαλήρου, συμμετείχαν στο διήμερο Συνέδριο στις 10 & 11 Ιουνίου με θέμα «ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», στην Τεχνόπολη – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», στο Γκάζι, όπου διοργανώθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων και το τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν οι πολιτικές και οι καλές πρακτικές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για τα παιδιά και την στήριξη της οικογένειας ενώ από τους αξιόλογους ομιλητές και τεχνοκράτες, παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες εξελίξεις σε θέματα της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μαίρη Τρύφων και η  Προϊσταμένη του 1ου Βρεφονηπιακού σταθμού – Ι.Φιξ,  Ρόη Βασιλοπούλου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                               Παλαιό Φάληρο, 14/6/2023