Μουσική εκδήλωση για καλό σκοπό στον Πολυχώρο του Δημαρχείου

image_pdfimage_print

Ένα μουσικό ταξίδι με διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια των Πλέσσα, Μουζάκη, Μωράκη και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών σε στίχους Γιώργου Οικονομίδη, όπως και σπουδαία τραγούδια της συνθέτριας Μαριλένας Οικονομίδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες, σε μια λαμπερή βραδιά οι Φαληριώτες, στην εκδήλωση «Η ζωή μας σε μινόρε και μαντζόρε» , που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Πολυχώρο Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ 2023».

Ήταν ένα προσεγμένο και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα, για το οποίο το μοναδικό αντίτιμο ήταν η αγάπη για τον συνάνθρωπο και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού η είσοδος ήταν  δωρεάν ενώ όσοι το επιθυμούσαν, προσέφεραν είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Εκτός από την Μαριλένα Οικονομίδου, συμμετείχαν επίσης η Ζανέτ Καπούγια, η Έλενα Περβαινά και ο μαέστρος Πάνος Δέρβος ενώ Special guest star ήταν ο Τέρης Χρυσός.

Οι ερμηνευτές με τους συντελεστές της εκδήλωσης, μάγεψαν το κοινό με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους ενώ ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την παρουσίαση και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία των «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ 2023» καθώς η ανταπόκριση του κοινού, σε όλες τις εκδηλώσεις, υπήρξε εντυπωσιακή.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                    Παλαιό Φάληρο, 20/11/2023