Μεγάλη η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για το νέο βιβλίο του Σωτήρη Ασημακόπουλου

image_pdfimage_print

Μεγάλη η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για το νέο βιβλίο του Σωτήρη Ασημακόπουλου

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

 

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος) οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποίησαν την παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Ασημακόπουλου «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης».

Το βιβλίο παρουσίασαν και σχολίασαν η συγγραφέας Ειρήνη Ντούρα – Καββαδία, ο συγγραφέας και εικαστικός Άρης Γαβριηλίδης και ο συγγραφέας και σεναριογράφος κόμικς, Δημήτρης Βανέλλης.

Την παρουσίκαση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, η πρώην βουλευτής Δήμητρα Αράπογλου καθώς και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι ενώ ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από την Υπεύθυνη των βιβλιοθηκών Π. Φαλήρου  Μαίρη Τρύφων.

Το βιβλίο «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης» περιέχει μια  ιστορία που είναι η πρώτη, από 22 τουλάχιστον βιβλία επιστημονικής φαντασίας, τα οποία σχεδιάζονται από τον συγγραφέα προκειμένου να δουν το φως της δημοσιότητας. Συμβαίνουν στο ίδιο μυθιστορηματικό σύμπαν, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι χαρακτήρες ενός βιβλίου θα ξαναεμφανιστούν σε επόμενα βιβλία. Ως εκ τούτου, το όλο εγχείρημα έχει ονομαστεί από τον συγγραφέα SBU (Sotiris Book Universe).

Ο Σωτήρης Ασημακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου 1991. Έχει σπουδάσει  Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο της Φερράρα στην Ιταλία, αλλά εργάζεται στον ξενοδοχειακό τομέα. Το πρώτο του μυθιστόρημα είναι επιστημονικής φαντασίας και ονομάζεται: «Ο πόλεμος της καρδιάς». Είναι αυτοτελές και εκδόθηκε το 2009.

Τον  Φεβρουάριο του 2022 τυπώθηκε το επόμενο μυθιστόρημα  με τίτλο «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης», το οποίο είναι επίσης επιστημονικής φαντασίας.

Γραφείο Τύπου  & Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 26/10/2022