Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών & συνοδών, η δράση «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και στο ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ

image_pdfimage_print

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών & συνοδών, η δράση «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και στο ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και στο Κλειστό Γυμναστήριο ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, οι μαθητικοί αγώνες “ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ”, στα αθλήματα της πετοσφαίρισης, της καλαθοσφαίρισης και του ποδοσφαίρου.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων στο πλαίσιο  “Σχολικός Αθλητισμός Δ Αθήνας”, σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας και το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό τον συντονισμό του Αρμοδίου Αντιδημάρχου Μιχάλη Μιχαηλίδη και του Προέδρου του ΠΟΑΚΕ Μιχάλη Κουμεντάκου.

Επίσης, σε συνεργασία με Αθλητικούς Συλλόγους, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, και την Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού .

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 850 μαθητές Γυμνασίων και 1220 μαθητές Δημοτικών, Δημοσίων και Ιδιωτικών των ΔΙΔΕ και ΔΙΠΕ, ενώ τους παρακολούθησαν διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την διοργάνωση, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την συνεργασία, στους διευθύντριες-ντές των σχολικών μονάδων, τους ομοσπονδιακούς  τεχνικούς, τους  προπονητές, τους φοιτητές ειδικοτήτων από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών και τους εθελοντές – φίλους των αθλημάτων ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, για την συνεργασία αλλά και την βοήθεια που προσέφεραν και την καθοριστική συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων καθώς η συνδρομή τους ήταν πραγματικά πολύτιμη.

Την διοργάνωση υποστήριξε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας με τους εθελοντές της να συνδράμουν σημαντικά στην διοργάνωση ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του ΠΑΡΟΝ και του ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, με το δυναμικό τους παρών.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                   Παλαιό Φάληρο, 30/11/2023