Με επιτυχία το 3o PANDA TOURNAMENT “ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ”

image_pdfimage_print

To 3ο PANDA TOURNAMENT «ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου,εις μνήμη Ιάσoνα Πανταζή, με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την τραγική απώλεια του ταλαντούχου Φαληριώτη αθλητή της υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ.,σε τροχαίο δυστύχημα.

Το TOURNAMENT πραγματοποίηθηκε στο Ρέστειο Κολυμβητήριο στις 2-4/12/20222 και συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες του αθλήματος, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον μεγάλο αθλητή,που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από την ζωή.

Ο κόσμος και οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου να παρακολουθήσουν τους αγώνες, τιμώντας την μνήμη του Ιάσονα και υποστηρίζοντας το  TOURNAMENT,  το οποίο έχει καταξιωθεί στον χώρο της υδατοσφαίρισης ως κορυφαίος θεσμός.

Το TOURNAMENT τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Άννα Καραμανλή και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαιτάνης, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                Παλαιό Φάληρο, 12/12/2022