Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Ποσειδώνος

image_pdfimage_print

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου και παράδοσης της νέας γέφυρας ΤΕ 10 στα όρια των Δήμων Π. Φαλήρου και Καλλιθέας, έως την 22.01.2021, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ν. Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, ως εξής:

  • Από το ύψος της συμβολής της Λ. Ποσειδώνος με την οδό Επαμεινώνδα (Καλλιθέα) έως το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εξόδου προς Λ. Συγγρού.
  • Από το ύψος της συμβολής της Λ. Ποσειδώνος με τον κλάδο εξόδου προς Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γλαύκου (Παλαιό Φάληρο) .

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, με ανώτατο όριο ταχύτητας στα 40 χλμ/ώρα και απαγόρευση προσπεράσματος για τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο τμήμα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.