Κινέζοι αυτοδιοικητικοί επισκέφθηκαν το Παλαιό Φάληρο

image_pdfimage_print

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων της πόλης Yichun  της επαρχίας Jiangxi, υποδέχθηκε την Κινέζικη αποστολή στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Την Κινέζικη αποστολή μαζί με τον Δήμαρχο υποδέχθηκαν και Αντιδήμαρχοι καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Παλαιού Φαλήρου ενώ οι Κινέζοι αξιωματούχοι ενημερώθηκαν για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και σημαντικές πτυχές της Δημοτικής πολιτικής.

Επίσης ανταλλάχθηκαν εμπειρίες και απόψεις στους τομείς της αστικής ανάπτυξης, των μεταφορών, του περιβάλλοντος, του τουρισμού, της συμμετοχής των πολιτών σε ζητήματα αστικής ανάπλασης και ανάπτυξης υποδομών.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η Κινέζικη αντιπροσωπεία εκτός από την Δήμαρχο της πόλης Yichun  κα Fang Yanru  αποτελούνταν από Αξιωματούχους και Αυτοδιοικητικούς από τη ευρύτερη περιοχή Jiangxi, μια περιοχή της Κίνας, που ξεχωρίζει για την ιστορία της, την πολιτιστική της δραστηριότητα αλλά και για την ποιότητα ζωής που προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλωσορίζοντας την Κινέζικη αποστολή ευχαρίστησε τους Κινέζους αξιωματούχους για την επίσκεψη τους ενώ αναφέρθηκε στην δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων με έμφαση τον πολιτισμό, το εμπόριο και τον τουρισμό.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                  Παλαιό Φάληρο, 29/6/2023