Ικανοποίηση Γιάννη Φωστηρόπουλου για την επαναλειτουργία του Κέντρου Αναφοράς Covid

image_pdfimage_print

Την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που είχε, στο αίτημα για επαναλειτουργία του Κέντρου Αναφοράς Covid της Καλλιθέας, όπου εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Στην συνάντηση που είχε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στο Υπουργείο Υγείας, με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Δήμου Νέας Σμύρνης  Παναγιώτη Γιατζίδη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών & Θεμάτων του Δήμου Αλίμου Νίκο Αλεξόπουλο και τους Αντιδήμαρχους Καλλιθέας Γιώργο Καλαμπαλίκη και Άννα Γιάννα Πάσχου, τέθηκε ο προβληματισμός των Αυτοδιοικητικών για το θέμα και η Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση επαναλειτουργία του Κέντρου.

Έτσι οι κάτοικοι του Φαλήρου και των όμορων Δήμων θα εξυπηρετούνται ξανά κανονικά από το Κέντρο, επιλύοντας ένα πρόβλημα, το οποίο τις τελευταίες ημέρες, λόγω της αύξηση των κρουσμάτων covid, είχε αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για τις τοπικές κοινωνίες.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, μετά την συνάντηση, δήλωσε τα εξής:

«Η παρέμβαση σήμερα στην Αναπληρώτρια Υπουργό κα Γκάγκα ήταν σημαντική. Οι πέντε Δήμοι πήραν σαφείς απαντήσεις. Το Κέντρο Covid που καλύπτει ουσιαστικά ένα πληθυσμό 500 χιλιάδων, θα λειτουργήσει άμεσα. Περιμένουμε την υλοποίηση. Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω τελικά ότι μέσα από τον διάλογο μπορούμε να πετυχαίνουμε αποτελέσματα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Αναπληρώτρια Υπουργό.»

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 19/11/2022