Η Μαρίνα Φλοίσβου για 14η χρονιά στο πλευρό του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου

image_pdfimage_print

Μία από τις κορυφαίες μαρίνες παγκοσμίως, η Μαρίνα Φλοίσβου του Ομίλου της LAMDA Development, στέκεται και φέτος στο πλευρό του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου και των παράλληλων αγώνων ως χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης.

Έτσι, την Κυριακή 23 Απριλίου όλοι οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στις έξι διαδρομές του Ποσειδωνίου, διασχίζοντας τις εγκαταστάσεις της, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα στη θάλασσα, σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Φαληρικού Όρμου.

Η Μαρίνα Φλοίσβου έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του Ποσειδωνίου αφού για 14 η χρονιά θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχημένη έκβαση της διοργάνωσης, ανοίγοντας όχι μόνο τους χώρους της για τους χιλιάδες δρομείς αλλά εξυπηρετώντας με το προσωπικό της όλες τις ανάγκες των αγώνων.

Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη κιόλας χρονιά του Ποσειδωνίου, η Μαρίνα Φλοίσβου ενστερνίστηκε το όραμα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων για τη δημιουργία μιας πολύπλευρης αθλητικής εκδήλωσης αξιώσεων κι έκτοτε δίνει διαρκώς το «παρών» στο μεγάλο δρομικό ραντεβού του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει την Κυριακή 23 Απριλίου φιλοδοξώντας να χαρίσει στους δρομείς του μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία. Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει έξι διαφορετικές διαδρομές (Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ, Τέταρτο Μαραθωνίου 10,5 χλμ, Δυναμικό Βάδισμα και Αγώνας Δρόμου 5 χλμ Novo Nordisk, Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς 1 χλμ και Παιδικό Αγώνα 1 χλμ) καθώς και πλήθος κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων.

Στην προσπάθειά του να βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της, η διοργάνωση εξασφάλισε επίσημη μέτρηση των διαδρομών του ημιμαραθωνίου και των 5 χλμ, πιστοποιημένη από την WA/AIMS.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν επιπλέον πληροφορίες στη σελίδα

www.poseidon- athenshalfmarathon.com.

 

Λίγα λόγια για τη LAMDA Flisvos Marina A.E.

H LAMDA Flisvos Marina A.E. του Ομίλου της LAMDA Development, ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό τη σχεδίαση, ανάπτυξη και αξιοποίηση των λιμενικών και χερσαίων εγκαταστάσεων του Τουριστικού Λιμένα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Η  υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου αξίας 55 εκ. ευρώ μετέτρεψε τη μαρίνα σε έναν σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών τουριστικό λιμένα με δυνατότητα ελλιμενισμού 310 μεγάλων σκαφών αναψυχής.

 Η ταυτόχρονη ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων σε έκταση 8.200 τ.μ., με εστιατόρια, καφέ, εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες yachting, καθώς και η ανάπλαση των 25 στρεμμάτων πρασίνου, δημιούργησαν ένα έργο ξεχωριστό στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Με την πιστοποίηση της οργάνωσης και την εφαρμογή ενός ενοποιημένου συστήματος διαχείρισης της μαρίνας σε θέματα ποιότητας, προστασίας του περιβάλλοντος και ασφάλειας & υγείας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018, τη συνεχόμενη βράβευσή της με τη Γαλάζια Σημαία από το 2007, την πιστοποίηση ως “EFQM 5-star Recognised”, το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2016 στην κατηγορία Facilities Excellence, το βραβείο Monaco Smart and Sustainable Marina 2022 καθώς και με την ανανέωση της βράβευσής της με τις 5 Χρυσές Άγκυρες Platinum, η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί δικαιολογημένα τον απόλυτο προορισμό των mega yacht στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.flisvosmarina.com

Bρείτε μας στα social media

https://www.facebook.com/Poseidon.Athens.Halfmarathon/

https://twitter.com/AthensHalfMara1

https://www.youtube.com/channel/UCkO0swlZ50DCwVfyb6ArqUQ

https://gr.pinterest.com/PoseidonAthens/

https://www.instagram.com/poseidon_athens_half_marathon/

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                  Παλαιό Φάληρο, 21/4/2023