Η εκστρατεία του Δήμου Π. Φαλήρου «Αδεσποτάκια προς Υιοθεσία» απέκτησε ηλεκτρονική ταυτότητα – Κάνουμε scan το QR Code για κάθε πληροφορία για τα «ορφανά» ζωάκια συντροφιάς

image_pdfimage_print

Η εκστρατεία του Δήμου Π. Φαλήρου «Αδεσποτάκια προς Υιοθεσία» απέκτησε ηλεκτρονική ταυτότητα – Κάνουμε scan το QR Code για κάθε πληροφορία για τα «ορφανά» ζωάκια συντροφιάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ»

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στα πλαίσια της εκστρατείας προώθησης των υιοθεσιών αδέσποτων ζώων συντροφιάς, προχωρά σε αξιοποίηση ενός ηλεκτρονικού εργαλείου για την μαζική επικοινωνία της μέριμνας του. Υιοθέτησε και ενεργοποίησε τη χρήση της εφαρμογής ‘Q.R. Code’, με στόχο να γίνει ευρέως γνωστή, αλλά και πρακτικά αποδοτική για τους πολίτες αυτή η προσπάθεια.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα, πλέον, να σκανάρει το ‘QR Code’ το οποίο τον οδηγεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Π. Φαλήρου και στην ειδική κατηγορία «ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ» https://palaiofaliro.gr/adespotakia-agapi-amp-frontida/

Εκεί υπάρχουν πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες των αδέσποτων, αλλά και κάθε σχετική ενημέρωση για τις υιοθεσίες.

Το ‘Q.R. Code’ προωθείται σε καταστήματα και επιχειρήσεις, σε υπηρεσίες του Δήμου μας, σε αθλητικούς,  πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, στην εκπαίδευση, σε λογής ηλεκτρονικές πλατφόρμες,  στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όπου αλλού έχει άμεση προσβασιμότητα ο πολίτης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με την υπεύθυνη υιοθεσιών των αδέσποτων του Δήμου Π. Φαλήρου, Κατερίνα Λέμη Τ. 6944 205391.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια όλων μας θα ευοδωθεί και σημειώνει:

«Αυτή η εορταστική περίοδος είναι ένας επιπλέον λόγος, να πορευθούμε με το πνεύμα των ημερών έκφρασης της ευαισθησίας και ενσυναίσθησης μας. Μας προσφέρεται μια εξαιρετική ευκαιρία να βάλουμε στο σπιτικό μας, να εντάξουμε στην οικογένεια μας, ένα ζωάκι στερημένο από αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά! Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερη παρέα από έναν μικρό φίλο. Είναι σίγουρο πως μας αλλάζει τη ζωή, μας βοηθάει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αισιοδοξία και δύναμη, χαρίζοντάς μας καθημερινές στιγμές ευτυχίας».

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 12/12/2023