Η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Παλαιού Φαλήρου σε ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα  του ΑΝΤ1

image_pdfimage_print

Το έργο, η προσφορά, οι δράσεις, η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας της Παιδικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Παλαιού Φαλήρου αποτέλεσαν το θέμα ειδικού τηλεοπτικού αφιερώματος.  Οι δράσεις τους, παρουσιάστηκαν εκτεταμένα μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 “Υγεία πάνω απ’ όλα” .

Την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής Φωτεινή Γεωργίου υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους της Παιδικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η Υπεύθυνη Μαίρη Τρύφων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την διαμόρφωση αισθήματος φιλαναγνωσίας των παιδιών και φιλικής κουλτούρας προς τα βιβλία, την ανάγνωση και την συγγραφική/εγκυκλοπαιδική μόρφωση των παιδιών μας.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε, εξάλλου, στην πιστοποίηση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ως Υγιής Πόλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) καθώς και στο όραμα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου για την υιοθέτηση και την εφαρμογή των σημαντικών αρχών και αξιών του Π.Ο.Υ. στην πολιτική που ασκείται από την Δημοτική Αρχή.

Για την Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη μίλησαν στην εκπομπή και οι μικρές βιβλιοφάγοι  Πηνελόπη , Βίλλυ και Μαρία, που ομόρφυναν τα γυρίσματα με την παρουσία τους.

Η διοίκηση της Δημοτικής Παιδικής Βιβλιοθήκης ευχαριστεί τα παιδιά, καθώς και τους γονείς τους, για την παροχή της σχετικής άδειας.

Και, φυσικά, πολλές ευχαριστίες εκ μέρους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή “Υγεία πάνω απ’ όλα” και στην παρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργίου για την ευγενή καλοσύνη της παρουσίασης του επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού έργου της Δημοτικής Παιδικής Βιβλιοθήκης.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                               Παλαιό Φάληρο, 28/2/2023