«Γεύμα Αγάπης»: Η ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου που χάρισε χαμόγελα στους συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη

image_pdfimage_print

Με την διοργάνωση του γιορτινού «Γεύματος Αγάπης» για τις οικογένειες των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και των παιδιών από τη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», συνεχίσθηκαν οι δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς για τις εορταστικές ημέρες, που οργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, για τους ευάλωτους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Η καθιερωμένη πλέον γιορτή που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, διοργανώθηκε φέτος στο ξενοδοχείο RAL με την συμβολή και συνδρομή του Φαληριώτη επιχειρηματία Άρη Χατζόπουλου, ο οποίος με τους συνεργάτες του ετοίμασε μια λαμπρή εκδήλωση και ένα υψηλής ποιότητας γιορτινό γεύμα για τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα με πρωτοβουλία της Υπευθύνου των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρης Τρύφων, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, έλαβαν δώρα και βιβλία των εκδόσεων «ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ» και των Δημοτικών Βιβλιοθηκών ενώ στην  εκδήλωση τιμήθηκαν και οι εθελοντές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την υποστήριξη των δράσεων του Δήμου και την προσφορά τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης ενώ τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι καθ΄ όλη την διάρκεια των εορταστικών ημερών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μερίμνησε,  ώστε το εορταστικό τραπέζι των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών να εμπλουτισθεί με όλα τα απαραίτητα αγαθά, στέλνοντας ταυτόχρονα και το ελπιδοφόρο μήνυμα της προσφοράς, που είναι συνδεδεμένο με τις Άγιες Ημέρες.

Η διανομή των «Πακέτων Αγάπης» στους άπορους συμπολίτες μας και οι παραλαβές των εορταστικών δεμάτων πραγματοποιήθηκαν από τις εγκαταστάσεις των Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ολοκληρώθηκαν με τις κατ’ οίκον διανομές για τους δικαιούχους που δεν είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν, δίνοντας χαρά, αγάπη και ελπίδα στα νοικοκυριά που το είχαν ανάγκη περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή τις δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς όλων αυτών των ημερών, ευχαρίστησε θερμά «όλους τους χορηγούς των Κοινωνικών Δομών, τους δημότες κάθε ηλικίας που προσέφεραν με όλη τους τη διάθεση τα αγαθά, καθώς και τους εργαζομένους και εθελοντές που με πολύ αγάπη, ετοίμασαν τα πακέτα για τους συνανθρώπους μας και υποστήριξαν όλες τις δράσεις».

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης τόνισε ότι « Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φροντίζουμε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. Όσο χρειαστεί, θα είμαστε στο πλευρό τους, γιατί ο άνθρωπος και η αξιοπρεπής διαβίωσή του, για εμάς είναι προτεραιότητα και τόνισε ότι η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους τους συντελεστές της προσπάθειας, είναι τα χαμόγελα των συμπολιτών μας, που και αυτές τις γιορτές είχαν τα απαραίτητα αγαθά στο εορταστικό τους τραπέζι».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                     Παλαιό Φάληρο, 3/1/2023