Γ’ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (Άτλαντος & Σειρήνων): Και απόψε 7/2, διαθέσιμος ο θερμαινόμενος χώρος για την φιλοξενία αστέγων

image_pdfimage_print

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ανακοινώνει ότι και απόψε 7/2 θα παραμείνει  ανοικτό το Γ΄ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (Άτλαντος & Σειρήνων) προκειμένου να φιλοξενηθούν άστεγοι συμπολίτες μας στους οποίους θα προσφερθεί διαμονή, θέρμανση και φαγητό.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσει από τις 8.00 το βράδυ απόψε έως και τις 8.00 το πρωί της Τετάρτης 8/2/2023

Στο Γ’ ΚΑΠΗ θα υπάρχει υπάλληλος του Δήμου για να συντονίζει την δράση και να εποπτεύει τον χώρο και αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Τονίζεται ότι η λειτουργία και η φιλοξενία στον χώρο θα πραγματοποιηθεί τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κάνει έκκληση το συγκεκριμένο μήνυμα να διαδοθεί από όλους με κάθε τρόπο, προκειμένου οι ανήμποροι συμπολίτες μας να βοηθηθούν ουσιαστικά.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γ’ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου Τ. 210 9880148 ή και με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής Γιάννη Αρκουμάνη.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                           Παλαιό Φάληρο, 7/2/2023