Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τον Σύλλογο ΠΑΙ.Δ.Υ.

image_pdfimage_print

Αγαπητά μέλη και φίλοι του παι.δ.υ.,

Καλή σας ημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να παραβρεθείτε στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, που διοργανώνουμε στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολακόπουλου, την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 12:00, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου Α.Σ. Σουρμένων, στο Ελληνικό, επί της οδού 33η 19.

Γνωρίσαμε το Αλέξανδρο και την οικογένειά του πριν από επτά χρόνια και προσπαθήσαμε να σταθούμε κοντά του στη δύσκολη μάχη που έδινε. Πάλεψε σαν ήρωας … και στους ήρωες αξίζουν τιμές.

Με την εκδήλωση <<LEGENDS NEVER DIE>>, τιμούμε την μνήμη του, σε μία γιορτή ποδοσφαίρου, που τόσο αγαπούσε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν:

  1. η ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
  2. η ποδοσφαιρική ομάδα των Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων
  3. η εφηβική ομάδα Σουρμένων και
  4. οι φίλοι του Αλέξανδρου

Σπουδαίος σκοπός της εκδήλωσης είναι να στηρίξει την ιδέα της οικογένειας και των φίλων του Αλέξανδρου, προκειμένου να προμηθευτούμε ιατρικό εξοπλισμό για το ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΛΠΙΔΑ, εις μνήμη του.

Για την επίτευξη του στόχου μας αυτού, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, αξίας 3,00€.

Για όλα τα παιδιά που συνεχίζουν να αγωνίζονται … Ας είμαστε όλοι εκεί … !!!

Με αγάπη,

Για το παι.δ.υ.

Μαρία Μηλαΐτη

Πρόεδρος Δ.Σ.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                      Παλαιό Φάληρο, 21/3/2023