Φαντασμαγορικά Χριστούγεννα στο Παλαιό Φάληρο: Φωταγώγηση του «Δέντρου της Αγάπης» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου  

image_pdfimage_print

Φαντασμαγορικά Χριστούγεννα στο Παλαιό Φάληρο: Φωταγώγηση του «Δέντρου της Αγάπης» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ | ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 19.00 |

Τα Χριστούγεννα έρχονται στο Παλαιό Φάληρο, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, θα φωταγωγήσει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00, σε μία μεγάλη φαντασμαγορική βραδιά.

H γιορτή ξεκινά από τις 15:00 με πολλές εορταστικές εκπλήξεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά στον Πολυχώρο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος θα φωταγωγήσει το Δέντρο, σε δήλωσή του τονίζει: «Και αυτά τα Χριστούγεννα, το Παλαιό Φάληρο θα λάμψει. Καλούμε τους Δημότες μας να έρθουν στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου για να ζήσουν από κοντά την πρώτη λαμπερή γιορτή του εφετινού χριστουγεννιάτικου Παλαιού Φαλήρου».

Τις επόμενες μέρες ανακοινώνεται το πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου: από τα μουσικά live στο κέντρο της πόλης και τις εκδηλώσεις στους δρόμους και τις πλατείες μέχρι τις δημιουργικές δράσεις για παιδιά, τις γιορτινές παραστάσεις και τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα για όλους.

Η φωταγώγηση του «Δέντρου της Αγάπης», σηματοδοτεί όμως όπως κάθε χρόνο, και την έναρξη της δράσης προσφοράς και αλληλεγγύης  του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι δημότες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις που θέλουν να βοηθήσουν , θα μπορούν να επισκέπτονται το «Δέντρο της Αγάπης» καθημερινά από τις 4 έως τις 11 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-14:00 & 16:00-20:00 και να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στολίζοντας το ταυτόχρονα, με την αγάπη τους και τις ευχές τους. Σκοπός μας, η στήριξη και η παροχή βοήθειας σε άτομα και οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου και ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού.

Οι Εθελοντές μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν!

Σας καλούμε να συμβάλλετε ως υποστηρικτές της σημαντικής αυτής προσπάθειας

Υπεύθυνος για  τον συντονισμό της δράσης  των Κοινωνικών  Δομών  του Δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  Μιχαήλ Μιχαηλίδης (τηλ.επικοινωνίας:2109887139 & 6936053176 &  e-mail: antidimarxos.paideias@palaiofaliro.gr).

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ !

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                          Παλαιό Φάληρο, 29/11/2023