ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2023: Απόψε η έναρξη των εκδηλώσεων με την συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

image_pdfimage_print

Τα ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2023 ξεκινούν απόψε στον χώρο εκδηλώσεων «Μπάτης στις 20.30 με την συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό  Κηλαηδόνη.

Μια πολύχρωµη παρέα µουσικών βάζει πλώρη αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας τα ίχνη του µοναχικού καουµπόι των Αθηνών, του αντισυµβατικού, αδέσµευτου, µεθοδικού και πολυµήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη!

Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών από τον µεγάλο οµώνυµο δίσκο που κυκλοφόρησε το ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΥΚΙΑΝΕ είναι ένα µεγάλο αφιέρωµα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων µας πάρτυ, αλλά και τον εµπνευστή και µυστικό υποκινητή των πιο τρελών µας σχεδίων.

Συµµετέχουν (µε αλφαβητική σειρά):

Μαρία Κηλαηδόνη

Πέννυ ΜπαλτατζήΧρήστος Παπαδόπουλος

Μανώλης Φάµελλος

Μαζί τους οι µουσικοί:

Χρήστος Παπαδόπουλος – τραγούδι, κλαρινέτο

Στέφανος Δανιηλίδης  – πιάνο, ακορντεόν

Μάνος Λούτας  – µπάσο

Βαγγέλης Τσιµπλάκης – ντραµς

Οι διοργανωτές, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου μας, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την εκδήλωση , χωρίς εισιτήριο, εντελώς δωρεάν ενώ όποιοι επιθυμούν, αντί εισιτηρίου, μπορούν να συνδράμουν στη δράση κοινωνικής προσφοράς με προσφορά τροφίμων, που θα διατεθούν στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο των Φαληρικών, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

 Σας περιμένουμε στο Μπάτη απόψε.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                  Παλαιό Φάληρο, 1/9/2023