1 2 3 41

Θα παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ καθώς επίσης θα συμμετέχει και η ιστορική χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος».

Πολιτιστικό Κέντρο «Ηχούς 26» Την Δευτέρα  26 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19:00 -21:00 μμ Ομάδα Αυτογνωσίας Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες κι άνδρες, που αφορά προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά προβλήματα και επίλυση εσωτερικών συγκρούσεων από την κα Μαρία Ζάγκα, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτηρια -Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, Ϊσότητας Φύλλων.

          Την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, τα κούλουμα θα γιορταστούν στο  Πάρκο Φλοίσβου, από τις 11:30 το πρωί. Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μοίρασε δωρεάν 1000 χαρταετούς με το έμβλημα του δήμου σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Εκτός από το πέταγμα των χαρταετών και τα σαρακοστιανά εδέσματα που […]

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής, κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος, και το γραφείο Παιδείας σας προσκαλούν στο Φαληρικό Αποκριάτικο Καρναβάλι 2018 με ατέλειωτο χορό, γέλιο και μουσική, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ…

Πολιτιστικό Κέντρο «Ηχούς 26» Την Δευτέρα 5  Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19:00 -21:00 μμ   Ομάδα Αυτογνωσίας Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες κι άνδρες, που αφορά προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά προβλήματα και επίλυση εσωτερικών συγκρούσεων από την κα Μαρία Ζάγκα, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτηρια -Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, Ϊσότητας Φύλλων.

Πολιτιστικό Κέντρο «ΣΟΛΩΜΟΥ 40» Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:00 – 20:00 μμ Η πρόσκληση (ακολουθεί ως αφίσα ) στην πρόληψη διενεργείται , υπό την αιγίδα και ευγενική χορηγία του ΙΑΣΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ Γ.Κ.  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , και της ΘΕΟΤΟΚΗΣ (ΤΙΤΗΣ) ΝΤΟΛΑΠΙΤΣΗ.

1 2 3 41