Επιμορφωτική Εσπερίδα:«Από τα έμφυλα στερεότυπα στην ισότητα των φύλων μέσα από την εκπαίδευση»

image_pdfimage_print

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των γονέων και της εκπαιδευτικής και σχολικής κοινότητας, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Eπιμορφωτική εσπερίδα, με τίτλο:

«Από τα έμφυλα στερεότυπα στην ισότητα των φύλων μέσα από την εκπαίδευση»

Η Εσπερίδα διοργανώνεται από τον από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου μέσω των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

H Εσπερίδα διοργανώνεται εκ νέου, κατόπιν της αναβολής λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους και απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και στα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, σε παιδαγωγούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών καθώς και σε γονείς και κηδεμόνες, και θα διεξαχθεί:

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα, Πολυχώρος Δήμου Παλαιού Φαλήρου, (Αρτέμιδος και Τερψιχόρης 51, Π. Φάληρο, Είσοδος από Αρτέμιδος) κατά τις ώρες18:30-21:00 (προσέλευση από τις 18:15).

Απαιτείται προεγγραφή στον ηλ. σύνδεσμο (απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης) ΕΔΩ …

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί είχαν ήδη συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής δεν χρειάζεται να δηλώσουν ξανά τα στοιχεία τους.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εσπερίδα στις 22 Μαρτίου, παρακαλούνται θερμά να ενημερώσουν με EMAIL τις Υπεύθυνες Αγωγής Υγείας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Παρακαλούνται  οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων και οι Διευθυντές/τριες των Δημοτικών Σχολείων, της Διεύθυνσης να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των μελών του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και  των γονέων και κηδεμόνων  των σχολείων τους.

Από πλευράς Δήμου Παλαιού Φαλήρου, την ευθύνη και τον συντονισμό της εκδήλωσης, έχει η Υπεύθυνη των Δημοτικών βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων.

 Γραφείο τύπου και Επικοινωνίας                                                       Παλαιό Φάληρο, 15/3/2023