Επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου ΒΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

image_pdfimage_print

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλ. Φαλήρου ο εορτασμός των δέκα ετών από την ίδρυση του ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ.

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Π. Πορφύρης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γ. Χρυσός, οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν τους καλεσμένους.

Την αίθουσα κατέκλυσαν δεκάδες αθλητές του συλλόγου, γονείς και  προπονητές του συλλόγου.

Την εκδήλωση τιμήσαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Β΄3  Διονύσης  Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης  Φωστηρόπουλος , Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Τάκης Παππάς, υιός του Νίκου Παππά, Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος είχε διατελέσει κυβερνήτης του αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ», το οποίο είχε γράψει λαμπρή ιστορία κατά τη διάρκεια της χούντας, εξ ου και το όνομα του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία και διπλώματα σε δεκάδες αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν, προβλήθηκε δε και σχετικό βίντεο, με την δράση του συλλόγου κατά την δεκαετία 2013-2023.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του παλαιού πρωταθλητή και κατόχου  πανελλήνιων ρεκόρ (800μ- 1500μ) Παναγιώτη Στρουμπάκου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                Παλαιό Φάληρο, 7/4/2023