Έως και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου παρατείνεται η δράση του «Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς»

image_pdfimage_print

Έως και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου παρατείνεται η δράση του «Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Μετά την συγκινητική  ανταπόκριση των δημοτών, επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων  του Παλαιού Φαλήρου, στην δράση του «Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς»,  με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, αποφασίστηκε, η παράταση της δράσης έως και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα, σε όλους όσους δεν μπόρεσαν να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν, να επισκεφθούν το «Δέντρο της Αγάπης», καθημερινά, έως τις 16 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-14:00 & 16:00-20:00 και να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στολίζοντας το ταυτόχρονα, με την αγάπη τους και τις ευχές τους.

Σκοπός της δράσης που πλέον έχει γίνει θεσμός για την περίοδο των εορτών, είναι η στήριξη και η παροχή βοήθειας σε άτομα και οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου και ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ευχαριστεί δημοσίως τους εθελοντές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την άμεση κινητοποίηση τους και την υποστήριξη της δράσης και καλεί για μια ακόμα φορά  όλους τους Δημότες , να δείξουν  την  αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους συμπολίτες μας και τις οικογένειες τους, που το έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Οι Εθελοντές μας θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν!

Σας καλούμε να συμβάλλετε ως υποστηρικτές της σημαντικής αυτής προσπάθειας

Υπεύθυνος για  τον συντονισμό της δράσης  των Κοινωνικών  Δομών  του Δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  Μιχαήλ Μιχαηλίδης (τηλ.επικοινωνίας:2109887139 & 6936053176 &  e-mail: antidimarxos.paideias@palaiofaliro.gr).

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ !

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                Παλαιό Φάληρο, 12/12/2023