Δωρεά φαρμάκων από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

image_pdfimage_print

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής Γιάννης Αρκουμάνης παρέδωσε στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ”, φάρμακα και ιατρικά σκευάσματα τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τις φιλανθρωπικές προσφορές των Δημοτών.

Τα φάρμακα παρελήφθησαν από τον Κωστή Προύσκα (Δρ Γεροντολογίας & Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μονάδων Ηλικιωμένων ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ) και τον Κωνσταντίνο Κώστα (Συντονιστής Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ)  και έχουν ήδη αξιοποιηθεί από τα τμήματα των Μονάδων.

Οι εκπρόσωποι της “ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ” εξέφρασαν την ελπίδα η πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για ιδιώτες και φορείς καθώς όπως τόνισαν, συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη του έργου των ιατρών και του προσωπικού των Μονάδων.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την παράδοση των φαρμάκων και την ανταπόκριση των Φαληριωτών, τονίζει ότι “χάρη στην στήριξη των Δημοτών μας, εξασφαλίσαμε τα απαραίτητα φάρμακα για εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για αυτούς που μας χρειάζονται” .

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συλλογής φαρμάκων και ιατρικών σκευασμάτων, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα Δημοτικά Ιατρεία Παλαιού Φαλήρου (210 9839373 – κα Τσώλη Βιργινία) προκειμένου να τα παραδώσουν .

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                            Παλαιό Φάληρο, 11/4/2023