Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Ο.Ε.Σ.Α.Δ. & Ένωση Γονέων: Αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης

image_pdfimage_print

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) και την Ένωση Γονέων Δήμου Παλαιού Φαλήρου διοργάνωσε στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου – με την
υποστήριξη των Ομοσπονδιών Χειροσφαίρισης και Πετοσφαίρισης – τους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Π. Φαλήρου.

Στην Ημερίδα αγώνων «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ», με εκπαιδευτικό/αθλητικό χαρακτήρα, συμμετείχαν 350 μαθητές και μαθήτριες από Δημοτικά Σχολεία του Παλαιού Φαλήρου που ανήκουν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους και με την συνδρομή συνεργατών του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και εθελοντών, πήραν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παρακολούθησε αγώνες της Ημερίδας, υπογραμμίζοντας “την σημασία της χαράς και της διασκέδασης που παίρνουν τα παιδιά με την συμμετοχή τους στους αγώνες, αλλά και τη ζύμωση της ψυχής και του πνεύματός τους με θετικά συναισθήματα, τα οποία  πηγάζουν μέσα από την ευγενή άμιλλα και τους κανόνες του Ευ Αγωνίζεσθαι”.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2/6/2022