Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Με επιτυχία διανεμήθηκαν τρόφιμα στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» προχώρησε σε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ Παλαιού Φαλήρου όπου μοιράστηκαν σε περισσότερες από 330 οικογένειες, δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, νωπά και μακράς διάρκειας προϊόντα, διάφορα άλλα τρόφιμα καθώς και είδη υγιεινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των ωφελούμενων ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με άλλες φορές, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης που καταβάλλεται από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου όλοι οι δικαιούχοι να τύχουν των παροχών.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος επέβλεψε προσωπικά την διανομή, σε δήλωση του τόνισε ότι «ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων. Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής απλώνουμε δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους οικονομικά ασθενέστερους έμπρακτα και αποτελεσματικά».

Την ευθύνη και τον συντονισμό της δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                           Παλαιό Φάληρο, 16/10/2023