Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ομάδα εθελοντών του NEW YORK COLLEGE: Καθαρισμός της παραλίας Έδεμ

image_pdfimage_print

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εθελοντών σπουδαστών και καθηγητών του NEW YORK COLLEGE πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός τμήματος της παραλίας του Έδεμ Παλαιού Φαλήρου.

Ο καθαρισμός διοργανώθηκε από το τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό τον συντονισμό και την οργάνωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Νίκυ Γιάκοβλεφ και συμμετείχαν σπουδαστές και καθηγητές του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Ο καθαρισμός κάλυψε μεγάλο τμήμα του παραλιακού τμήματος και συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων κατά κύριο λόγο πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αποτσίγαρα, χαρτιά, σακούλες αλλά και αλουμινένιες συσκευασίες αναψυκτικών, καλαμάκια, κ.α.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά  του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου ενώ ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος παρακολούθησε και υποστήριξε την πρωτοβουλία των σπουδαστών, αντάλλαξε σκέψεις μαζί τους και  ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης που είχε ως στόχο την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                     Παλαιό Φάληρο, 4/5/2023