Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Εγκαίνια Έκθεσης Συλλόγου Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ»

image_pdfimage_print

Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Εγκαίνια Έκθεσης Συλλόγου Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ»

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | ΕΩΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 18.00΄ – 20.30΄ |

 

Τα εγκαίνια της  Ομαδικής Έκθεσης Ζωγραφικής – Γλυπτικής – Αγιογραφίας – Καλλιτεχνικών Κατασκευών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Ο  Αναπληρωτής του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Αλέξανδρος Πανταζής εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, υποδέχθηκε τα μέλη – καλλιτέχνες του Συλλόγου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη του Δ.Σ. για την διοργάνωση και κάλεσε το φιλότεχνο κοινό να απολαύσει τα έργα, έχοντας έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους δημιουργούς και τα έργα τους.

Η έκθεση στον Πολυχώρο του Δημαρχείου θα φιλοξενείται έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 18.00΄ έως τις 20.30΄.

Ο Σύλλογος “Ο ΑΠΕΛΛΗΣ” από το 1985 που ιδρύθηκε, έγινε ένα φυτώριο εικαστικών τεχνών και πολιτισμού για όλο τον Κόσμο που πιστεύει την τέχνη ως μεγάλη πολιτισμική αξία. Με συχνές ομαδικές εκθέσεις, με διαλέξεις και εκδηλώσεις σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού, έχει κάνει ζωηρή την παρουσία του στα Ελληνικά πολιτιστικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος δεν απευθύνεται μόνο σε φτασμένους καλλιτέχνες αλλά και σε κάθε άνθρωπο που τον συγκινεί η ιδέα να μπορεί να εκφράζεται μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής, της αγιογραφίας, της γλυπτικής και όποιας άλλης μορφής εικαστικής τέχνης.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει  ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                   Παλαιό Φάληρο, 23/11/2023